Două sfaturi prețioase pentru ca mașina să se încălzească mult mai rapid în anotimpul rece

Două sfaturi prețioase pentru ca mașina să se încălzească mult mai rapid în anotimpul rece

- in AUTO
1048
Comentariile sunt închise pentru Două sfaturi prețioase pentru ca mașina să se încălzească mult mai rapid în anotimpul rece
masina iarna

Cine nu-și dorește ca dimineața să se urce într-un automobil încălzit și să nu mai aștepte mult timp ca temperatura din mașină să ajungă la un nivel acceptabil? Playtech.ro oferă două sfaturi prețioase pentru ca mașina să se încălzească mult mai rapid în anotimpul rece.

În cazul în care automobilul nu este dotat cu un sistem de încălzire în scaune ori cu volan încălzit, cea mai practică și mai eficientă soluție se numește încălzitor staționar. Acesta este un dispozitiv suplimentar care încălzește mult mai rapid motorul.

Încălzitorul staționat se poate monta într-un service autorizat și nu dăunează deloc motorului. Acesta are proprietatea de a încălzi motorul extrem de repede în perioada anotimpului rece.

Unele încălzitoare sunt dotate cu timer programabil. Majoritatea cumpărătorilor fie dețin vehicule mari (camioane sau microbuze, rulote mari, cabine pentru TIR), fie dețin automobile diesel ale căror motoare se încălzesc mai greu. Sursa: digi24.ro

 

loading...

Facebook Comments