Masina autonomă de la Uber care a lovit mortal un pieton in SUA nu ar fi incercat sa franeze

Masina autonomă de la Uber care a lovit mortal un pieton in SUA nu ar fi incercat sa franeze

- in AUTO
1047
Comentariile sunt închise pentru Masina autonomă de la Uber care a lovit mortal un pieton in SUA nu ar fi incercat sa franeze
masina uberfoto: Uber

Politistii americani care au inceput investigatia in cazul accidentului din Arizona in care o femeie a fost ucisa de un vehicul autonom apartinand Uber au declarat ca nu exista urme de franare.

Masina autonoma Uber, care circula cu aproximativ 64 km/h, nu a incercat sa reduca viteza inainte de a o accidenta mortal pe femeia care traversa strada printr-un loc nepermis, arata raportul preliminar al Politiei.

Victima, Elaine Herzberg, care trecea strada cu o bicicleta si a fost lovita de vehiculul autonom, a murit la spital.

Masina Uber era insotita de un supraveghetor uman, Rafael Vasquez, al carui rol era exact sa actioneze in situatii neprevazute, dar care se pare ca nu a intervenit. A fost primul accident fatal in care a fost implicat o masina autonoma.

Ca urmare a accidentului, Uber si-a suspendat toate testele in care sunt implicate autovehicule autonome pe teritoriul Statelor Unite. Sursa: ziare.com

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments