FARA CUVINTE! Politia estoniana ne arata exact ce ii lipseste Politiei Rutiere din Romania. VIDEO

FARA CUVINTE! Politia estoniana ne arata exact ce ii lipseste Politiei Rutiere din Romania. VIDEO

- in AUTO, DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, SOCANT, UTILE
1636
Comentariile sunt închise pentru FARA CUVINTE! Politia estoniana ne arata exact ce ii lipseste Politiei Rutiere din Romania. VIDEO
politia estoniana

Un echipaj de politie din Estonia il opreste pe un sofer beat din cursa lui nebuna si periculoasa ca la carte. Adica cu ajutorul unei benzi de tepi care transforma automobilul intr-un fier inutilizabil. Un accesoriu necesar agentilor de politie din toata lumea, dar care, in Romania, lipseste…

Destul de des am vazut la stiri cazuri in care Politia Rutiera se chinuie sa opreasca diverse vehicule in trafic. E vorba fie de soferi teribilisti, fie de soferi drogati sau beti care nu au chef sa stea la discutii cu agentii.

Am vazut si cazuri mai grave, in care soferii au lovit chiar politisti si au fugit de la fata locului, sau chiar hoti de masini urmariti o perioada lunga de timp inainte sa-si piarda urma. Adica o multime de situatii in care politistii romani nu au avut mijloacele necesare ca sa opreasca o masina.

Nu mai bine MAI invata de la politia din Estonia si achizitioneaza pentru fiecare autospeciala un set de banda cu tepi?

Iata un material video impresionant, filmat de politia estoniana exact in timpul actiunii. Enjoy:

citeste articolul complet pe : 4tuning.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments