Si-a pus singura unghii false, insa a urmat un adevarat cosmar: “Tot ce imi doream era sa am unghii frumoase”. Atentie imagini Socante!

Si-a pus singura unghii false, insa a urmat un adevarat cosmar: “Tot ce imi doream era sa am unghii frumoase”. Atentie imagini Socante!

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN, SANATATE, SOCANT, SOCIAL, UTILE
1399
Comentariile sunt închise pentru Si-a pus singura unghii false, insa a urmat un adevarat cosmar: “Tot ce imi doream era sa am unghii frumoase”. Atentie imagini Socante!
unghii false

Socant. Sarah Greenaway, o adolescenta de 17 ani din Mare Britanie, si-a pus singura unghii false, insa la cateva zile dupa a ajuns la spital de urgenta dupa ce adezivul folosit pentru a lipi unghiile false peste cele naturale i-a „mancat” unghia.

La cateva zile dupa ce si-a pus unghiile, degetul aratator de la mana dreapta s-a inverzit si a inceput sa o doara.

unghii false1

„Am cumparat un lipici pentru un set de unghii pe care il aveam acasa. Tot ce imi doream era sa am unghii frumoase. La cateva zile, am inceput sa am dureri, asa ca mi-am dat unghiile jos. Am mers la doctor pentru un tratament, insa nu a functionat, asa ca am fost nevoita sa ma operez”, a declarat tanara.

unghii false3

Cand a ajuns la spital, doctorii au fost nevoiti sa ii taie degetul pentru ca infectia sa nu se raspandeasca.

unghii false4

Daca astepta mai mult, tanara risca sa isi piarda toata palma, noteaza Daily Mail.

unghii false 2

Tanara a precizat ca, cel mai probabil, infectia s-a produs de la adezivul folosit, insa un specialist in domeniu de de alta parere, precizand ca acest lucru s-ar fi putut intampla din cauza faptulu ca unghia nu a fost pregatita suficient inainte de a aplica acel lipici.

sursa: stirilekanald.ro

loading...

Facebook Comments