“Salutare, națiune. Am venit să vă spun că sunteți proști!”

“Salutare, națiune. Am venit să vă spun că sunteți proști!”

- in DE ACTUALITATE
968
Comentariile sunt închise pentru “Salutare, națiune. Am venit să vă spun că sunteți proști!”
andrei-gheorghe-a-murit

Jurnaliștii Cătălin Striblea și Bogdan Miu, realizatorii matinalului de la DigiFM, i-au dedicat emisiunea din această dimineață omului de radio Andrei Gheorghe, care a murit la vârsta de 56 de ani.

Ascultătorii au intrat în direct și au vorbit despre rolul important pe care Andrei Gheorghe l-a avut în media.

„Prima oară l-am ascultat noaptea, când făcea emisiunea Midnight Killer. Eram în facultate și mă gădeam că tipul ăsta este absolut senzațional. Adică te mișca. Mișca ceva în tine, îți venea să îl suni, să îl contrazici, să îi spui: «băi, du-te de aici, chiar așa deștept ești tu?». Aceasta era marea lui artă. Te scotea din minți când făcea aia cu: «Salutare, națiune. Am venit să vă spun că sunteți proști». Și apoi oamenii începeau să sune și ce se crea acolo era magia radioului”, a spus Cătălin Striblea, în matinalul de la DigiFM.

„Ultima lui prezență la radio a fost la Radio România Actualități, pe final de an. A fost scandal. El a venit acolo cu stilul lui nonconformist, limbajul într-o anumită direcție și el a venit cu libertatea. Și din postura de invitat, a preluat emisiunea: ia să vedem care-i treaba pe aici! A ieșit un scandal acolo. E practic ultima emisiune de radio în care a fost Andrei Gheorghe”, a povestit Bogdan Miu. Sursa: digi24.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments