Mașini SECOND HAND de care ar trebui să te ferești din cauza problemelor tehnice

Mașini SECOND HAND de care ar trebui să te ferești din cauza problemelor tehnice

- in AUTO, SOCIAL, UTILE
1300
Comentariile sunt închise pentru Mașini SECOND HAND de care ar trebui să te ferești din cauza problemelor tehnice
Mașini SECOND HAND

Mașini SECOND HAND de care ar trebui să te ferești din cauza problemelor tehniceRecent, TÜV a făcut publice și rapoartele pentru anul trecut cu inspecțiile tehnice ale diferitelor mărci. Topurile realizate arată care sunt cele mai fiabile mașini, în funcție de vârstă…

Potrivit vocea.biz, clasamentul este realizat pentru piața germană, dar asta nu înseamnă că nu poate fi o sursă pe care să te bazezi, mai ales dacă vrei să afli de ce mașini ar trebui să te ferești.

Pentru perioada 2-3 ani, cele mai multe defecțiuni tehnice au fost înregistrate, pe piața germană, la modelele Dacia Logan, cu o rată de defectare de 15,7%, Alfa Romeo MiTo, Fiat Panda, Citroën Berlingo și Ford Ka. În schimb dacă vreți să aflați care sunt producătorii de încredere, Mercedes-Benz are în top zece patru modele, în timp ce Audi are trei. Și Porsche 911, BMW Z4 și Ford Focus sunt automobile care se defectează rar, chiar și după trei ani și mii de kilometri la bord.

Pentru cei care vor o mașină cu o vechime de 4-5 ani, sunt recomandate modelele Mazda 3, Porsche 911, Toyota iQ, Volkswagen Polo, Toyota Avensis, Audi Q5, Mercedes-Benz E, Volkswagen Golf Plus, Volvo și Mercedes-Benz GLK. Pentru aceeași grupă de vârstă, cumpărătorii ar trebui să evite Fiat Dobló, Dacia Logan, Renault Kangoo și Chevrolet Matis.

Dacă mașina achiziționată are între 6 și 7 ani vechime, atunci nu ar fi bine să mizați pe Renault Laguna, Dacia Logan, Renault Kangoo, Fiat Dobló sau Citroën, care au avut o rată de defectare de peste 30%. În schimb, modele precum Porsche 911,Mazda 2, Volkswagen Golf Plus, Toyota Auris și Mercedes-Benz C, merită încrederea cumpărătorilor, chiar și după 7 ani de la fabricație.

Pentru automobilele de 8-9 ani, de evitat sunt Mercedes-Benz ML, Fiat Stilo, Fiat Dobló și Kia Sorento în timp ce recomandările merg către Porsche 911, Toyota Corolla Verso, Toyota RAV4, Mazda 2 și Ford Fusion. Situația este similară și dacă vorbim de mașini mai vechi de 10 ani. Pe ultimele locuri în clasament se află tot Mercedes-Benz ML și Fiat Stilo, urmate de Volkswagen Sharan, Ford Galaxy și Ford Ka, Alfa Romeo și BMW Mini.

În ceea ce privește automobile cu mai bine de un deceniu de existență, Porsche 911 este în continuare cel mai fiabil model, urmat de Subaru Forester, Toyota RAV4 și Toyota Avensis, Honda Jazz și Toyota Corolla. Citește mai multe pe vocea.biz

 

loading...

Facebook Comments