Preţurile RCA EXPLODEAZĂ. Ce şoferi vor scoate mai mulţi bani din buzunar

Preţurile RCA EXPLODEAZĂ. Ce şoferi vor scoate mai mulţi bani din buzunar

- in AUTO, DE ACTUALITATE, ECONOMIE, SOCIAL, UTILE
1982
1
rca

Plafonarea preţului asigurărilor obligatorii auto va fi ridicată din luna mai, iar acest lucru va duce la explozia preţurilor RCA. Cei mai afectaţi vor fi tinerii sub 30 de ani şi transportatorii, pentru care RCA va fi mai scumpă şi cu 30 de procente.

Perioada în care românii au plătit asigurări auto mai avantajoase se apropie de sfârşit, informează România TV.

Timp de şase luni, din noiembrie anul trecut, preţul RCA a fost plafonat.

Prognozele transportatorilor arată că dacă un şofer tânăr cu vârsta de sub 25 ani are o maşină pentru a cărei asigurare plăteşte acum maximum 1.166 lei, după liberalizarea RCA costul poliţei va trece de 1.515 lei.

Avem veşti proaste şi pentru tinerii cu vârste între 25 şi 30 de ani. Un tânăr care deţine, de exemplu, o maşină cu motor de 1,8 litri şi plăteşte cel mult 1.042 lei pe an pentru RCA, din luna mai riscă să scoată din buzunar peste 1.460 lei pe aceeaşi poliţă.

Tot cu 30% mai scumpe vor fi şi asigurările pentru transportatori. În cazul unui vehicul de până în 7,49 tone, preţul RCA va urca de la 1.918 lei la aproape 2.500 lei.

loading...

Facebook Comments

1 Comment

  1. Gabriel Marinescu

    Mafia asigurarilor vrea sa traiasca tot mai bine si pentru aceasta le trebuie tot mai multi bani,deci salarii tot mai mari,in consecinta ne vor cocosa tot mai mult pentru ca ei sa traiasca mai bine!

Comments are closed.