Cum şi-a TUNAT maşina o moldoveancă stabilită la Londra. Toţi se opresc să-i facă fotografii. VIDEO

Cum şi-a TUNAT maşina o moldoveancă stabilită la Londra. Toţi se opresc să-i facă fotografii. VIDEO

- in AUTO, INEDIT
1474
Comentariile sunt închise pentru Cum şi-a TUNAT maşina o moldoveancă stabilită la Londra. Toţi se opresc să-i facă fotografii. VIDEO
lambo

Daria Radionova, o tânără originară din Republica Moldova, ţară în care locuieşte familia sa înstărită, a ajuns din nou în centrul atenţiei presei auto prin noua sa maşină excentrică.

Fostă studentă în Londra, iar în prezent model şi fashion designer, deţine un exemplar al supercarului Lamborghini Huracan.

Un Lamborghini nu a fost îndeajuns pentru moldoveancă. Apelând la serviciile companiei Vinceri, Daria Radionova a ales din să-şi acopere automobilul cu 1.3 milioane de cristale Swarovski.

lambo

Ea nu este la prima ispravă de acest fel. Daria Radionova a avut în posesie un Bentley Continental GT decorat parţial cu astfel de cristale, iar înainte de asta a atras atenţia presei printr-un Mercedes-Benz CLS acoperit integral cu Swarowski.

Ea a primit prima maşină de la părinţi atunci când a împlinit vârsta de 21 de ani şi a fost înmatriculată în Marea Britanie cu numărul BAII BYY. Ulterior Mercedes-ul a fost vândut la licitaţie, relateaza businessmagazin.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments