VIDEO. BMW-ul misterios a mai făcut “o victimă” pe A1. Mesajul Poliţiei: “Dragă șoferule…”

VIDEO. BMW-ul misterios a mai făcut “o victimă” pe A1. Mesajul Poliţiei: “Dragă șoferule…”

- in AUTO, DE ACTUALITATE, INEDIT, NEWS
1188
Comentariile sunt închise pentru VIDEO. BMW-ul misterios a mai făcut “o victimă” pe A1. Mesajul Poliţiei: “Dragă șoferule…”
radar

Un șofer a fost prins conducând pe autostrada A1 cu viteză. În imagini, se poate observa cum șoferul unui Mercedes depășește mașina radar, nu înainte de a face câteva flash-uri polițistului pentru a se da la o parte.

Incidentul a fost filmat și postat pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Totodată, Poliţia a transmis un mesaj şoferilor vitezomani, după valul de reacţii legate de „şicanările” în trafic, pe autostradă, din partea unui BMW radar neinscripţionat.

Un BMW seria 5 a ajuns subiect de discuţie pe internet, printre şoferii vitezomani. Maşina radar neinscripţionată a fost surprinsă pe A1 de unii şoferi care au reclamat că au fost şicanaţi în trafic, iar apoi au fost amendaţi.

„Dragă șoferule,

Noi, cei care monitorizăm, zilnic, traficul auto cu aparatele radar aflate în dotarea Poliției Române, îți cerem să nu te superi – facem acest lucru pentru că ținem la tine și la #familia ta.

Nu este plăcut să mergi la rudele victimelor accidentelor rutiere și să le dai vești proaste.

Dorim ca fiecare participant la trafic să ajungă în #siguranță, acolo unde își dorește.

Îți mărturisim că dorința fiecărui #polițist aflat în stradă e să împartă #zâmbete și nu #amenzi.

Pentru că avem încredere în tine că te poți purta pe șoselele din România la fel cum te porți în țările pe care le vizitezi, te asigurăm că suntem în #traficpentru a te proteja!”, este mesajul Poliţiei.

sursa: digi24.ro

loading...

Facebook Comments