Ce a putut scrie un elev la EXAMENUL de BACALAUREAT din acest an! Profesorii au RÂS cu lacrimi!

Ce a putut scrie un elev la EXAMENUL de BACALAUREAT din acest an! Profesorii au RÂS cu lacrimi!

- in BANCURI & FUNNY, DE ACTUALITATE, INEDIT, MONDEN, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1473
Comentariile sunt închise pentru Ce a putut scrie un elev la EXAMENUL de BACALAUREAT din acest an! Profesorii au RÂS cu lacrimi!
bac

Nu știi ce să faci, să râzi sau să plângi când vezi astfel de imagini ca cea de mai jos!

Indiferența tot mai prezentă în rândul elevilor din ziua de astăzi este din ce în ce mai vizibilă în învățământul românesc, iar acest lucru este confirmat de imaginea de mai jos, dar și în rezultatele mai puțin bune pe care absolvenții de liceu reușesc să le obțină la examenele importante din viața lor.

Anul acesta, la prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, proba de Limba și Literatura Română, un elev a cărui identitate nu poate fi dezvăluită s-a prezentat la BAC și a reușit să-i uimească pe profesorii din comisia de corectură.

Cu foaia în față, a realizat că nu știe să rezolve niciun subiect dintre cele pe care le primise, așa că s-a gândit să facă acest lucru: pe foaia de examen i-a transmis un mesaj „politicos” profesorului care avea să-i corecteze lucrarea. Mesajul scris a fost următorul: „Vă salut!!! Ceau”

Profesorii au fost amuzați de „ingeniozitatea” elevului deloc silitor, iar imaginea a devenit virală în scurt timp în rândul internauților.

Iată imaginea:

bac

sursa: antena3.ro

loading...

Facebook Comments