Un șofer din Vaslui a murit, după ce fost împușcat în cap accidental de către un polițist care îl oprise în trafic, pentru un control de rutină

Un șofer din Vaslui a murit, după ce fost împușcat în cap accidental de către un polițist care îl oprise în trafic, pentru un control de rutină

- in SOCANT
891
Comentariile sunt închise pentru Un șofer din Vaslui a murit, după ce fost împușcat în cap accidental de către un polițist care îl oprise în trafic, pentru un control de rutină
gun

Un şofer din Vaslui a fost împuşcat joi de poliţişti la scurt timp după ce fusese oprit în trafic. Omul a oprit la semnele poliţiştilor, a ieşit din maşină şi a luat-o la fugă. În momentul în care îl imobilizau, arma unuia dintre agenți s-a descărcat accidental, rănindu-l foarte grav în  zona capului.

Conform digi24.ro bărbatul a decedat înainte de a fi transportat la spital. Echipajul medical care a ajuns la fața locului a constatat că persoana rănită este în moarte cerebrală. Potrivit Poliţiei Române, un agent de poliţie din cadrul Biroului Rutier a urmărit un tânăr suspectat de comiterea unei infracţiuni în trafic, încercând să-l oprească prin somare verbală şi foc în plan vertical.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui,  au afirmat că tânărul era cercetat în mai multe dosare, având la activ multe infracţiuni în trafic printre care nu mai mult de trei dosare penale pentru conducere în stare de ebrietate, acesta nemaiavând dreptul de a conduce.

Polițiștii l-au depistat fără permis în momentul în care l-au oprit. Atunci individul a rupt-o la fugă. Un agent a pornit în urmărirea lui, l-a ajuns din urmă și a încercat să-l imobilizeze. În încăierare arma subofițerului s-a descărcat total accidental, prococându-i bărbatului,  în zona capului, o rană incompatibilă cu viața,.

O anchetă internă a poliției este în curs de desfășurare pentru a se afla care au fost circumstanțele în care s-a petrecut tragicul accident.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments