Costumat in gorila, un om a fost tranchilizat din greseala!

Costumat in gorila, un om a fost tranchilizat din greseala!

- in BANCURI & FUNNY, DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, SOCIAL
1458
Comentariile sunt închise pentru Costumat in gorila, un om a fost tranchilizat din greseala!

Angajatii gadinii zoologice  Loro Parque Zoo din Tenerife au efectuat, luni, un exercitiu menit a verifica masurile luate in cazul in care o gorila ar evada.

Exercitiul, pe care trebuie sa-l faca toate gradinile zoologice din lume, consta in prinderea animalului cu plase, imobilizarea lui urmata de simularea tranchilizarii si transportarea inapoi in cusca. Animalul care evadeaza este, de obicei, un angajat al gradinii zoologice, imbracat intr-un “costum” de gorila.

Din nefericire, conducerea gradinii zoologice a uitat sa anunte una dintre cele mai importante persoane, medicul veterinar.

Acesta, vazand cum colegii sai incearca sa prida o “gorila”, nu a stat pe ganduri si dorind sa ajute, a tras o sageata cu tranchilizant in animal.

Angajatul de 35 de ani, care a primit o doza serioasa de tranchilizant, destinata unui animal de 200 de kilograme, a fost transportat de urgenta la spital, unde a primit ingrijiri medicale si acum se simte bine.

Sagetile cu tranchilizat sunt umplute cu o substanta care, atunci cand este injectata, produce sedarea aproape instantanee a animalului.

Foto

sursa: bzi.ro

loading...

Facebook Comments