Aceasta pisica se agata mereu de burta femeii pe intreaga perioada a sarcinii. Cand a venit BEBELUSUL pe lume s-a intamplat ceva surprinzator!

Aceasta pisica se agata mereu de burta femeii pe intreaga perioada a sarcinii. Cand a venit BEBELUSUL pe lume s-a intamplat ceva surprinzator!

- in BIZAR
1194
Comentariile sunt închise pentru Aceasta pisica se agata mereu de burta femeii pe intreaga perioada a sarcinii. Cand a venit BEBELUSUL pe lume s-a intamplat ceva surprinzator!
panda

Animalele au mereu un mod numai al lor de a ne face să ne simțim în siguranță. Tot ele au un simț special care le spune când ceva nu este în ordine în viețile stăpânilor lor, de aceea în acele momente ele fac mereu câte ceva pentru a ameliora situația.

În cazul acestei femei, pisica nu o lăsa în pace, asta s-a petrecut pe toată perioada sarcinii. Multe femei cred că ar trebui să scape de pisici atunci când rămân însărcinate, fiindcă pisica ar putea deveni geloasă, și ar putea să îmbolnăvească copilul.

Dar această femeie e fericită că și-a păstrat pisica, de fapt, habar n-are ce s-ar face fără ea.

Când bebelușul s-a născut, Panda nu și-a oprit gesturile de afecțiune, ba chiar le-a continuat cu aviditate. Când mama nu e în cameră Panda este cel care îl protejază pe micuț, tot el miaună noaptea atunci când bebelușul începe să plângă. Sursa: metro.co.uk

panda

 

 

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments