Tinerele s-au fotografiat înainte de balul de absolvire, dar puțini sunt cei care au văzut ce detaliu scandalos ascunde poza! Tu l-ai remarcat?

Tinerele s-au fotografiat înainte de balul de absolvire, dar puțini sunt cei care au văzut ce detaliu scandalos ascunde poza! Tu l-ai remarcat?

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, SOCIAL
1635
Comentariile sunt închise pentru Tinerele s-au fotografiat înainte de balul de absolvire, dar puțini sunt cei care au văzut ce detaliu scandalos ascunde poza! Tu l-ai remarcat?
bal-de-absolvire

Tinerele din imaginea de mai sus au fost atât de fericite că merg la balul de absolvire încât nu au ratat ocazia de a face și o fotografie. Totuși, puțini sunt cei care s-au prins ce este greșit în imagine! Un mic detaliu a scăpat tuturor!

Pe internet a început să circule o fotografie a unor tinere bucuroase că merg la balul de absolvire. Sunt frumoase, elegante și oricine poate spune că fetele arată de-a dreptul minunat.

Dar, toată lumea și-a schimbat părerea atunci când au observat acest detaliu… scandalos!

Privește imaginea de mai sus! Acum încearcă să te prinzi ce este greșit! Vei considera că totul este în regulăși cu greu vei observa detaliul controversat.

Ei bine, dacă arunci o privire la tânăra din dreapta, cu rochie albastră și decoltată, vei observa că ceea ce ține ea în mână nu este o poșetă sau un plic, ci o…ploscă pentru alcool!

tineree

Așadar, fetele noastre aveau în plan să se distreze pe cinste! Culmea, doar prietenele tinerei au observat acest detaliu!

alcool

 

Așa cum era de așteptat, fotografia a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, căci nimeni nu se aștepta la o metodă atât de ingenioasă de a strecura alcool la balul de absolvire! sursa: a1.ro

 

loading...

Facebook Comments