Acest soi de pepene costă cât o casă! În ciuda prețului astronomic s-au vândut deja ca pâinea caldă. Care este secretul?

Acest soi de pepene costă cât o casă! În ciuda prețului astronomic s-au vândut deja ca pâinea caldă. Care este secretul?

- in BIZAR
1264
Comentariile sunt închise pentru Acest soi de pepene costă cât o casă! În ciuda prețului astronomic s-au vândut deja ca pâinea caldă. Care este secretul?
pepeni galbeni foarte scumpi

Japonezii sunt fani înflăcărați ai fructelor scumpe. Atât de înflăcărați, încât au plătit 40.000 de dolari pentru două exemplare de pepene galben, din soiul Yubari.

Soiul de pepeni Yubari este cunoscut ca fiind unul extrem de scump, însă, de data aceasta prețul la care au fost vânduți cei doi pepeni, au înregistrat un nou record. Preţul e cu 12.000 de dolari mai mare decât recordul precedent, înregistrat acum doi an.

Pepenii de 40.000 de dolari au fost cumpărați de patronii unui magazin în cadrul unei licitaţii organizată în oraşul Sapporo, unde au loc anual astfel de evenimente.

Pepenii Yubari sunt un produs de lux în Japonia, unde sunt consideraţi un simbol al statutului social. Sunt perfect rotunzi, au o coajă netedă şi sunt vânduţi în casete speciale. Sursa: evz.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments