Vezi AICI cum arata băiatul de 11 ani cu un IQ mai mare decât a lui Albert Einstein sau Stephen Hawking

Vezi AICI cum arata băiatul de 11 ani cu un IQ mai mare decât a lui Albert Einstein sau Stephen Hawking

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, DESCOPERIRI, EDUCATIE SI CULTURA, INEDIT, SOCANT, SOCIAL, STIINTA
1484
Comentariile sunt închise pentru Vezi AICI cum arata băiatul de 11 ani cu un IQ mai mare decât a lui Albert Einstein sau Stephen Hawking
albert-einstein

Un băiat de 11 ani din Reading, Anglia, a obţinut un scor de 162 (scor maxim pentru acest test) la testul de IQ, cu două puncte mai mult decât Albert Einstein şi decât Stephen Hawking, potrivit BM, anunta mediafax.ro

Albert Einstein este recunoscut pentru mintea lui strălucită şi un coeficient de inteligenţă greu depăşit. Cu toate acestea, un băiat din Reading, Marea Britanie, a reuşit să obţină un scor mai bun decât celebrul fizician.

Arnav Sharma, un băiat de 11 ani din Reading, a obţinut un scor de 162 (scor maxim pentru acest test) la testul de IQ, cu două puncte mai mult decât Einstein şi decât Hawking.

Potrivit The Independent băiatul a dat testul fără a avea vreo pregătire şi fără să mai fi văzut vreodată cum arată un test Mensa.

Nota obţinută la test, care măsoară în principal capacitatea raţionamentului verbal, îl situează pe tânăr în rândul celor 1% în privinţa IQ-ului.

baiat IQ

loading...

Facebook Comments