Aşa știi dacă ți s-au făcut farmece cu ARGINT VIU. Fii atent la aceste două simptome!

Aşa știi dacă ți s-au făcut farmece cu ARGINT VIU. Fii atent la aceste două simptome!

- in BIZAR
1923
Comentariile sunt închise pentru Aşa știi dacă ți s-au făcut farmece cu ARGINT VIU. Fii atent la aceste două simptome!
argin viu

Argintul viu este o practică veche, despre care se spune că aduce răul. Vezi cum știi dacă ți s-au făcut astfel de vrăji.

În popor, se spune că argintul viu poate fi luat prin două moduri: fie ți-se pune în farfuria cu mâncare ori paharul cu apă, fie îl atingi sau calci în el.

Cel care este fermecat cu argint viu suferă de boală și este copleșit de necazuri. Se mai spune că odată trimis spre cineva, argintul viu nu mai poate fi scos din trupul celui vrăjit.

Argintul viu dă simptome fizice îngrozitoare. Dacă ți s-au făcut astfel de vrăji, vei simți dureri puternice în tot corpul, asemănătoare unor cârcei, scrie unica.ro.

Unii oameni povestesc că nu mai puteau merge de durere. Mâncărimile de piele și eczemele sunt un alt semn că ai mercur în organism. O altă metodă presupune să înfigi un cuțit descântat în grinda ușii, spunând numele celui afectat de vrajă. Dacă din lemn curge apă ori dacă scoți cuțitul.

Metoda cea mai sigura, pe care o recomandam noi, este de a merge imediat la medic, deoarece intoxicatiile cu mercur pot fi fatale.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments