Motivul bizar pentru care o companie aeriana a fost data in judecata. Ce i-a nemulțumit pe pasageri

Motivul bizar pentru care o companie aeriana a fost data in judecata. Ce i-a nemulțumit pe pasageri

- in BIZAR
1399
Comentariile sunt închise pentru Motivul bizar pentru care o companie aeriana a fost data in judecata. Ce i-a nemulțumit pe pasageri
companie aeriana

Un bărbat din Quebec a dat în judecată o companie aeriană low-cost din Canada, din cauză că a fost servit vin spumant, în timp ce într-o reclamă se preciza că Sunwing Airlines oferă pasagerilor șampanie.

Daniel Macduff a optat pentru o vacanță în Cuba, cu compania low-cost Sunwing Airlines. În mai multe materiale de promovare, se menționa că pasagerii vor primi șampanie, însă ei au fost serviți cu vin spumant – și asta doar în timpul zborului spre Cuba, informează publicația britanică The Independent.

Sebastien Paquette, avocatul pasagerului nemulțumit, susține că plângerea nu are legătură cu faptul că pasagerii nu au fost serviți cu șampanie, ci dorește să sancționeze campaniile de marketing înșelătoare. În mai multe broșuri de promovare, se menționa că Sunwing Airlines își răsfață pasagerii cu „șampanie”.

„Nu este vorba despre șampanie versus vin spumant, ci despre mesajul de dincolo de reclamă”, a mai spus avocatul, pentru BBC News.

Pasagerul nemulțumit dorește să fie despăgubit cu o sumă care să reflecte diferența dintre un pahar de șampanie și unui de vin spumant. Plângerea a fost semnată și de alți 1.600 de pasageri.

Pe de altă parte, compania aeriană a calificat plângerea drept „frivolă”, precizând că folosirea cuvântului făcea referire la ospitalitatea echipajului, nu la băuturile servite la bord.

Cu toate acestea, Sunwing Airlines a scos această referință din materialele de promovare și acum precizează că la bord se servește vin spumant. Sursa: stirileprotv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments