Au închiriat o casă de vacanță, dar simțeau mereu prezența altcuiva peste tot. Când au găsit o gaură neagră și și-au dat seama ce se întâmpla mereu în dormitor, au sunat speriați poliția. Ce au găsit în toată casa e înfiorător

Au închiriat o casă de vacanță, dar simțeau mereu prezența altcuiva peste tot. Când au găsit o gaură neagră și și-au dat seama ce se întâmpla mereu în dormitor, au sunat speriați poliția. Ce au găsit în toată casa e înfiorător

- in BIZAR
1258
Comentariile sunt închise pentru Au închiriat o casă de vacanță, dar simțeau mereu prezența altcuiva peste tot. Când au găsit o gaură neagră și și-au dat seama ce se întâmpla mereu în dormitor, au sunat speriați poliția. Ce au găsit în toată casa e înfiorător
familie

Derek Starnes și soția sa locuiesc în Indiana, ei au plănuit o călătorie în Florida care i-a lăsat cu un gust amar.

Cei doi au descoperit o cameră de luat vederi deghizată în detector de fum, chiar în dormitorul lor. Poliția a fost uimită să descopere imagini din casă care datau încă din anul 2008!

Derek Starnes și soția sa au plănuit o vacanță în Florida, așa că au închiriat o casă al cărei proprietar era Wayne Natt, în vârstă de 56 de ani. În timp ce își vedeau de vacanță, au observat o gaură neagră care era chiar în detectorul de fum al dormitorului principal al casei, potrivit Daily Mail.

În cele din urmă și-au dat seama că gaura era de fapt o cameră de luat vederi deghizată, iar totul era înregistrat pe un card de memorie. Mai mult, același tip de camere au fost găsite și în alte părți din casă.

Au chemat imediat poziția, iar Natt a fost arestat și acuzat de voyeurism video. Se pare că Natt trăia în acea casă atunci când nu era închiriată, și a declarat că folosea camerele pentru a înregistra partidele de amor ale tuturor oamenilor care acceptau de bunăvoie să fie filmați.

Tot el a mai spus și că toate camerele erau oprite atunci când acest cuplu a locuit aici. Însă poliția a descoperit că toate camerele puteau fi controlate de la distanță. Întrebat de ce erau ascunse, proprietarul casei a precizat că astfel obținea ,,un unghi mai bun”.

Poliția a confiscat camerele și orice echipament computerizat din casă, și au declarat că au găsit multe clipuri în care apăreau cupluri diferite.

Între timp Natt a fost eliberat condiționat, dar poliția încă investighează acest caz.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments