Exclusiv: ce s-a ales din averea tatălui Andreei Marin? Mama ei vitregă a vândut totul, ce a făcut cu banii s-ar putea să nu-i fi plăcut vedetei… Detaliile care mai bine rămâneau necunoscute:

Exclusiv: ce s-a ales din averea tatălui Andreei Marin? Mama ei vitregă a vândut totul, ce a făcut cu banii s-ar putea să nu-i fi plăcut vedetei… Detaliile care mai bine rămâneau necunoscute:

- in MONDEN
1193
Comentariile sunt închise pentru Exclusiv: ce s-a ales din averea tatălui Andreei Marin? Mama ei vitregă a vândut totul, ce a făcut cu banii s-ar putea să nu-i fi plăcut vedetei… Detaliile care mai bine rămâneau necunoscute:
andreea-1

S-ar părea că Andreea Marin are din ce în ce mai puține motive pentru a merge la Iași. Sora despre care mulți spun că este ,,secretă” a Andreei Marin a primit o sumă importantă din partea mamei sale, Renata.

Renata Marin este mama vitregă a Andreei Marin, aceasta și-a împrumutat fiica naturală, Gabriela Pușcașu, cu suma de 32.000 de euro. Fata are 26 de ani, locuiește în Iași și a studiat Arhitectura. Informația despre împrumut apare în declarația de avere a Renatei Marin.

Pentru a face rost de banii de care avea nevoie fiica sa, mama vitregă a Andreei a vândut un apartament și o mașină, ajungând la valoarea totală de 28.500 de euro. Restul banilor, conform declarației de avere, provenind din bunuri proprii și economii.

Totuși, potrivit aceleiași declarații a Renatei, au dispărut brusc și un teren de 1,4 hectare din Bacău și peste 50.000 euro în conturi (care apăreau în declarația de avere din 2015), toate pe numele lui Dan Marin, tatăl Andreei, care s-a prăpădit în 2016.

Averea Renatei, în prezent, se rezumă la un singur apartament de 67 mp în Iași, un autoturism vechi de 9 ani, aproximativ 10.000 lei in conturi și datorii de peste 75.000 lei la bancă. Veniturile cumulate ale mamei vitrege a Andreei Marin depăsesc cu puțin suma de 3.000 lei pe lună.

Ea este Gabriela, sora vitregă a Andreei Marin:

Renata a fost căsătorită cu tatăl Andreei:

Sursa; kromania.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments