Avea dureri in piept si s-a dus la un spital pentru control. Cand i-au vazut radiografia medicii au incremenit, dar asta nu e tot! E cutremurator ce a urmat

Avea dureri in piept si s-a dus la un spital pentru control. Cand i-au vazut radiografia medicii au incremenit, dar asta nu e tot! E cutremurator ce a urmat

- in BIZAR
1861
Comentariile sunt închise pentru Avea dureri in piept si s-a dus la un spital pentru control. Cand i-au vazut radiografia medicii au incremenit, dar asta nu e tot! E cutremurator ce a urmat
radiografie gandac

Cazul de mai jos s-a petrecut in Zimbabwe iar deznodamantul este atat de stupid incat iti vine sa ii plangi de mila bietului om.

Totul a inceput dupa ce un barbat s-a prezentat la un spital din Rusape acuzand dureri puternice in piept. Medicii i-au facut imediat o radiografie iar ceea ce au descoperit i-a lasat cu gura cascata: pe film se vedea un gandac destul de mare in zona respectiva.

Deoarece nu aveau aparatura necesara specialistii l-au sfatuit pe pacient sa mearga de urgenta la un spital mai dotat din India pentru a face operatia necesara inlaturarii vietatii.

Omul era extrem de sarac, asa ca nu a reusit sa faca rost de bani decat prin vanzarea propriei case si prin imprumuturi de la rude. A ajuns in cele din urma la spitalul respectiv unde a facut inca o radiografie.

De data aceasta insa totul era normal, iar gandacul era de negasit. Explicatia a fost gasita in scurt timp: gandacul din radiografia initiala nu era in corpul barbatului, ci in aparatul propriu zis.

Voi cum ati fi reactionat daca vi s-ar fi intamplat asa ceva?

sursa: kanald.ro

loading...

Facebook Comments