VIDEO. A luat doua oua fierte si le-a pus in cuptorul cu microunde. Ce a urmat a fost de groaza! NU INCERCATI ASA CEVA ACASA!

VIDEO. A luat doua oua fierte si le-a pus in cuptorul cu microunde. Ce a urmat a fost de groaza! NU INCERCATI ASA CEVA ACASA!

- in BIZAR
1140
Comentariile sunt închise pentru VIDEO. A luat doua oua fierte si le-a pus in cuptorul cu microunde. Ce a urmat a fost de groaza! NU INCERCATI ASA CEVA ACASA!
oua in cuptorul cu microunde

Multi dintre noi am fost tentati pana acum sa incalzim sau sa incercam sa preparam oua cu ajutorul cuptorului cu microunde.

Rezultatul e insa unul cat se poate de periculos, iar specialistii avertizeaza in acest sens. Asta deoarece intr-un singur minut se poate observa ce se intampla.

Desi cuptorul cu microunde a fost inventat pentru a ne usura viata de zi cu zi, iar in cele mai multe cazuri e o solutie rapida si eficienta in bucatarie, acest aparat electrocasnic trebuie evitat cand vine vorba de oua.

La fel precum obiectele din metal sau staniolul, trebuie sa evitam pe cat e posibil sa punem oua fierte in cuptorul cu microunde. Dupa un singur minut in care e lasat in interiorul acestui aparat, un ou va deveni o mica bomba cu ceas.

Asta deoarece daca nu explodeaza atunci cand e in interiorul cuptorului cu microunde, oul va produce o mica explozie cand e atins cu o lingura, iar continutul se va imprastia peste tot.

De asemenea, specialistii avertizeaza in ceea ce priveste aceasta metoda de gatit, fiind mai bine ca ouale sa fie pregatite in mod traditional, informeaza ciao.ro.

 

loading...

Facebook Comments