Bărbatul care cere în instanță să fie cu 20 de ani mai tânăr pentru a avea șanse mai bune la femei

Bărbatul care cere în instanță să fie cu 20 de ani mai tânăr pentru a avea șanse mai bune la femei

- in BIZAR
1353
Comentariile sunt închise pentru Bărbatul care cere în instanță să fie cu 20 de ani mai tânăr pentru a avea șanse mai bune la femei
acte

Un bărbat de 69 de ani din Olanda vrea să obţină legal schimbarea vârstei în actele de identitate, ca să pară mai tânăr.

Emile Ratelband vrea să îşi schimbe legal data naşterii din 11 martie 1949 în 11 martie 1969. Bărbatul, care este „antrenor de pozitivitate”, spune că e acelaşi lucru ca o schimbare de gen, scrie BBC.

„Poţi să îţi schimbi numele şi genul în zilele noastre. De ce să nu pot să aleg şi ce vârstă vreau să am?”, spune Ratelband.

Olandezul aşteaptă acum verdictul unui tribunal din Arnhem. Judecătorii l-au întrebat, când şi-a prezentat cazul, ce se va întâmpla cu cei 20 de ani de viaţă pe care vrea să-i şetargă. „Cine era copilul de care au avut grijă părinţii dumneavoastră în acea perioadă?”, l-a chestionat un magistrat.

Ratelband afirmă că e discriminat din cauza vârstei, de pildă pe Tinder şi alte reţele de întâlniri online. „Dacă am 49 de ani, pot să îmi iau o casă nouă, o altă maşină, să muncesc mai mult”, declară el. „Pe Tinder, când spun că am 69 de ani, nu vrea nimeni să îmi răspundă”.

Olandezul susţine că, potrivit medicilor, are corpul unui bărbat de 45 de ani şi se descrie pe sine însuşi drept „un zeu tânăr”. Sursa: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments