Dacă nu ar fi fost filmat NIMENI nu l-ar fi crezut! Aduna gunoaiele de pe strada ca angajat la salubritate cand deodata din cer : BOOM! A cazut exact langa el. A vazut MOARTEA cu ochii. Fenomen RAR!

Dacă nu ar fi fost filmat NIMENI nu l-ar fi crezut! Aduna gunoaiele de pe strada ca angajat la salubritate cand deodata din cer : BOOM! A cazut exact langa el. A vazut MOARTEA cu ochii. Fenomen RAR!

- in BIZAR
1196
Comentariile sunt închise pentru Dacă nu ar fi fost filmat NIMENI nu l-ar fi crezut! Aduna gunoaiele de pe strada ca angajat la salubritate cand deodata din cer : BOOM! A cazut exact langa el. A vazut MOARTEA cu ochii. Fenomen RAR!
a-scapat-de-la-moarte-dupa-ce-o-bucate-mare-de-gheata-a-cazut-din-avion

Unii oameni sunt ghinionisti. Chiar daca este vorba de spargerea oglinzii, karma sau doar soarta, nu stii niciodata cand o bucata masiva de gheata poate cadea din cer si sa te loveasca in fata.

Imaginile urmatoare arata momentul cand un om care curata strazile la doar cativa metri de ceva ce ar fi putut sa ii cauzeze moartea, in momentul in care o piatra imensa de gheata “a cazut din avion”.

Ruta lui Serhiy Mysehkov a facut ca el sa se situeze direct sub o ruta aeriana spre Heathrow Airport, langa London’s Kew Gardens. Apoi, de nicaieri, o piatra imensa de gheata s-a zdrobit chiar in partea opusa a drumului.

Autoritatea aviatica UK Civil au primit 30 de reclamatii in ceea ce priveste caderea bucatilor de gheata din cer, in fiecare an. Un reprezentant CAA a declarat:”Desi, gheata cade ocazional din avion, poate fi de asemenea rezultatul unui fenomen meteorologic.”

Primim cam 30 de reclamatii in ceea ce priveste caderea bucatilor de gheata din cer, desi nu suntem siguri cate incidente sunt rezultatul caderii bucatilor din avion.” Sursa: protv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments