A fost descoperit IADUL: Lumea științifică este în stare de șoc! ATENȚIE video CUTREMURĂTOR!

A fost descoperit IADUL: Lumea științifică este în stare de șoc! ATENȚIE video CUTREMURĂTOR!

- in BIZAR, MISTER
4927
Comentariile sunt închise pentru A fost descoperit IADUL: Lumea științifică este în stare de șoc! ATENȚIE video CUTREMURĂTOR!

Deși au trecut peste 2000 de ani de la Martiriul Mântuitorului Iisus Hristos, lumea actuală este o lume aflată într-o accelerată nevoie de nou și de tehnologie. Nimeni nu a putut trasa încă cu exactitate unde se află Infernul și cât este de dură viața de după moarte. Potrivit antena 3, care a publicat cu ceva timp în urmă un articol senzațional care a făcut înconjurul lumii la acea dată.

O echipă mixtă de geologi ruși și nordici, au forat în zona Siberiei în anul 1984 un puț la o adâncime de peste 12 kilometri, cu scopul de a măsura mișcările plăcilor tectonice.  În anul 1989, mai muți geologi ruși declarau cu stupoare, că, în timp ce sonde deosebit de performante forau la 14 kilometri în zona insulei Kola din ținutul Siberiei, au auzit pe fundalul microfoanelor instalate la capătul forezei țipete umane.

faceti click pe poza pentru detalii

infern
Suflete ard in Iad!

faceti click pe poza pentru detalii

Incredibil și neverosimil, geologii făceau descoperirea secolului una, care deși era certificată de scrierile biblice nu era certificată de lumea modernă sau mai ales, nu era indicată pe harta pământului cu exactitate. Oamenii de stiință sovietici s-au oprit din foraj, de teamă să nu elibereze forțele răului pe pământ fiind realmente încremeniți.

Groapa imensă a fost săpată de geologii finlandezi care împreună cu sovieticii, au dorit să studieze mișcarea plăcilor tectonice destul de densă în Siberia. În timp ce săpau situl, foreza a început să se rotească vertiginos și să scape de sub control.

Temperatura a început să crească vertiginos astfel încât la un moment dat termometrele au început să înregistreze chiar 2000 de grade, o temperatură incredibilă.

Geologii au retras brusc foreza înspăimântați și de ceea ce a apărut brusc. O creatură înfricoșătoare cu chip de demon, care a început să țipe ivită dintr-un nor de gaz dens, a strigat într-o limbă veche amenintându-i pe geologi. Unii din muncitori au fugit îngrozit iar alții au rămas ca să vadă derularea evenimentelor.

Au coborât microfoanele și au auzit sunete și țipete de durere. Cercetătorii au înregistrat aceste sunete pe bandă magnetică, a mai subliniat presa de la acea vreme. Ulterior, cercetările echipei Doctorului Azakov, un savant rus dar ateu până la acel moment au fost oprite și puțul a fost acoperit cu pământ, iar revelațiile au fost trecute tăcerii.

Doctor Azakov a declarat la scurt timp că, ca și comunist nu credea în Biblie sau în existența infernului,dar după ce a avut această revelație, si-a dat seama că toate aceste lucruri nu pot decât să dovedească că Dumnezeu e real, iar iadul nu e o himeră, ci un loc de chin și durere veșnică. sursa: cyd.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments