A fugit de acasă fără să anunțe pe nimeni si s-a refugiat in padure. După 10 ani, bărbatul a luat legătura cu sora sa care îl credea mort. Cand au aflat motivul pentru care a facut asta, toti au ramas ca la dentist!

A fugit de acasă fără să anunțe pe nimeni si s-a refugiat in padure. După 10 ani, bărbatul a luat legătura cu sora sa care îl credea mort. Cand au aflat motivul pentru care a facut asta, toti au ramas ca la dentist!

- in BIZAR
1895
Comentariile sunt închise pentru A fugit de acasă fără să anunțe pe nimeni si s-a refugiat in padure. După 10 ani, bărbatul a luat legătura cu sora sa care îl credea mort. Cand au aflat motivul pentru care a facut asta, toti au ramas ca la dentist!
barbat fugit de acasa

Un bărbat din Marea Britanie a luat măsuri extreme pentru a-și părăsi soția: a plecat de acasă fără să anunțe pe nimeni și s-a mutat în pădure, lângă un cămin de bătrâni, unde s-a angajat ca grădinar.

Malcom Applegate a plecat de acasă fără să anunțe pe nimeni și și-a făcut veacul într-o pădure, lângă un cămin pentru bătrâni, unde s-a angajat ca grădinar. El a dormit lângă cămin timp de 10 ani, până s-a mutat la un adăpost pentru oamenii fără casă din sudul Londrei, relatează indy100.

După 10 ani, bărbatul a luat legătura cu sora sa care îl credea mort.

Am lucrat ca grădinar timp de 25 de ani. Îmi iubeam jobul și încă îmi place grădinăritul. Când m-am căsătorit, viața mea a devenit instabilă. Cu cât munceam mai mult, cu atât soția mea se enerva mai rău- nu-i plăcea să lipsesc mult de acasă. Începuse să încerce să mă controleze și îmi cerea să muncesc mai puțin. După o perioadă lungă în care am încercat să păstrez căsnicia, m-am decis să plec de tot. Fără să spun vreun cuvânt cuiva, nici măcar familiei, mi-am făcut bagajul și am plecat. Am lipsit 10 ani. Am campat în pădure, lângă Kingston și am lucram ca grădinar la căminul pentru bătrâni de acolo”, povestește bărbatul.

Acum Malcom s-a mutat la un adăpost al oamenilor străzii unde ajută cu ce poate și strânge bani pentru caritate. 

Munca mea de acum este să fac lucruri mărunte, să ajut unde e nevoie de mine. În timpul liber îmi place să strâng bani de la sponsori pentru a-i dona alte adăposturi pentru cei neajutorați. Ultima oară am strâns 300 de lire”, spune bărbatul. Sursa: digi24.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments