HALUCINANT: Barbatul de 210kg care nu a mancat nimic timp de 1 an! Cazul sau fost documentat de medici. Cum arata la final

HALUCINANT: Barbatul de 210kg care nu a mancat nimic timp de 1 an! Cazul sau fost documentat de medici. Cum arata la final

- in BIZAR
1117
Comentariile sunt închise pentru HALUCINANT: Barbatul de 210kg care nu a mancat nimic timp de 1 an! Cazul sau fost documentat de medici. Cum arata la final
cazul-halucinant-al-barbatului-de-210kg-care-nu-a-mancat-nimic-timp-de-1-an

Angus Barbieri, un scotian in varsta de 27 de ani, a decis sa tina un post incredibil in urma cu jumatate de secol. Acesta catarea 210kg in 1965 si a avut o perioada de mai bine de un an in care nu a mancat nimic.

Barbieri a fost tinut sub obervatie de doctori, care ii luau pulsul, tensiunea si glicemia in mod regulat. Barbatul s-a hranit doar cu lichide si cu vitamine, insa nu a mancat alimente solide timp de 392 de zile.

Acesta a slabit 125 de kilograme, ajungand sa cantareasca sub 100 de kg. Schimbarea de dieta l-a facut sa isi schimbe si obiceiurile, mergand la toaleta pentru “treaba mare” o data la 37-48 de zile!

Barbieri a reusit un miracol, spun medicii, posturile mai lungi de 30 de zile putand fi mortale. De altfel, sunt multe cazuri de persoane care au incercat sa tina un post prelungit si au murit din diferite motive medicale.

In urmatorii 5 ani dupa celebrul post, scotianul a luat doar 2 kilograme in greutate. Sursa: protv

 

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments