Miracol în Franţa! O călugăriţă aflată în scaun cu rotile, s-a vindecat ca prin minune după ce s-a rugat la celebrul loc de pelerinaj de la Lourdes. Episcopii Bisericii catolice au recunoscut oficial cel de a al 70-lea miracol de la Lourdes

Miracol în Franţa! O călugăriţă aflată în scaun cu rotile, s-a vindecat ca prin minune după ce s-a rugat la celebrul loc de pelerinaj de la Lourdes. Episcopii Bisericii catolice au recunoscut oficial cel de a al 70-lea miracol de la Lourdes

- in MISTER
1747
Comentariile sunt închise pentru Miracol în Franţa! O călugăriţă aflată în scaun cu rotile, s-a vindecat ca prin minune după ce s-a rugat la celebrul loc de pelerinaj de la Lourdes. Episcopii Bisericii catolice au recunoscut oficial cel de a al 70-lea miracol de la Lourdes
miracol calugarita lourdes

Miracol într-o localitate din Franţa.  O călugăriţă aflată în scaun cu rotile, s-a vindecat ca prin minune, după ce s-a rugat la un pelerinaj din sud-vestul Franţei. Episcopii Bisericii catolice au fost atat de impresionati incat au recunoscut oficial cel de a al 70-lea miracol de la Lourdes. 

Bernadette Moriau spune că a avut probleme de sănătate încă de la naştere, iar, în timp, acestea s-au agravat până când nu s-a mai putut deplasa de sine stătător. Femeia a fost operată de două ori, fără succes, iar, în 1980, medicii au declarat-o invalidă. Pentru a putea suporta durerile cumplite de spate, călugăriţa îşi administra morfină şi purta un neurostimulator.

A trăit aşa până în anul 2008, când a mers în pelerinaj la Lourdes, un loc sfânt pentru catolici. Bernadette Moriau susţine că a auzit atunci o voce care îi spunea să renunţe la dispozitivele de mers.

Spre surprinderea mea, când mi-am dat jos corsetul şi atelele, piciorul mi s-a îndreptat şi m-am putut deplasa fără să mă doară, a spus călugărița Bernadette Moriau.

Călugăriţa a renunţat la scaunul cu rotile şi la morfină, iar controalele medicale au confirmat că nu mai avea probleme la coloană. Experţii Biroului de Observaţii Medicale de la Lourdes au consultat-o timp de 10 ani şi au stabilit că vindecarea ei nu are o explicaţie medicală.

Eu sunt aceeaşi. Nu am niciun merit. Nu sunt o vedetă, sunt tot o călugăriţă. Aşa cum spunea şi Bernadette, fetiţa martoră a apariţiei Fecioarei Maria la Lourdes, sunt aici ca să vă mărturisesc, nu ca să vă fac să credeţi, a mai adăugat călugărița Bernadette Moriau.

Episcopul de Beauvais, Jacques-Benoit Gonnin, a declarat că vindecarea călugăriţei este un miracol. Oraşul Lourdes a devenit loc de pelerinaj în anul 1858, după ce Fecioara Maria i s-a arătat unei fetiţe, la fel pe nume Bernadette. De atunci, milioane de catolici vin aici anula ca să se roage pentru sănătate.

Vindecarea călugăriţei franceze este cel de-al 70-lea miracol confirmat ca urmare a intervenţiei divine la Lourdes, scrie prime.md

”Am simțit cum m-a cuprins o stare de bine, o relaxare, o căldură minunată. Apoi am auzit o voce din interior care îmi spunea să renunț la dispozitivele care mă ajutau să mă deplasez” a povestit calugarita de 69 de ani, realteaza antena3.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments