O femeie din Cluj-Napoca a descoperit un sarpe in masina: “Am un copil mic si imi este frica sa mai folosesc masina. Sunt disperata”

O femeie din Cluj-Napoca a descoperit un sarpe in masina: “Am un copil mic si imi este frica sa mai folosesc masina. Sunt disperata”

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, SOCANT, SOCIAL
1419
Comentariile sunt închise pentru O femeie din Cluj-Napoca a descoperit un sarpe in masina: “Am un copil mic si imi este frica sa mai folosesc masina. Sunt disperata”
masina

O soferita din Cluj-Napoca a povestit patania prin care a trecut in momentul in care a incercat sa isi porneasca masina.

Femeia s-a trezit cu un sarpe in masina. Ea a povestit ca locuieste in apropierea unui lac si, cel mai probabil, din cauza lucrarilor efectuate acolo in ultima vreme, “a fost deranjat si ecosistemul”. Femeia se teme sa  mai foloseasca masina, mai ales ca are si un copil mic, dar si ca serpii sa nu ajunga si in casa.

Desi a solicitat ajutorul autoritatilor, acestia “au ridicat din umeri”, sustine femeia.

“Doresc sa va sesizez in ceea ce priveste lucrarea de amenajare, decolmatare a lacului de langa Iulius Parc si Park Lake. Probabil in urma activitatii desfasurate de firma ce lucreaza in zona la scoaterea namolului de pe fundul lacului a fost deranjat si ecosistemul.

Duminica, 14 mai, m-am trezit cu un sarpe in masina. Autoritatile “competente” au ridicat din umeri si problema este nerezolvata. Nu stiu daca a iesit, dar precizez ca am un copil mic si imi este frica sa mai folosesc masina. Imi este frica de altfel sa nu intre serpi si in casa (daca de la lac vin). Stam exact pe malul lacului, dar niciodata nu au fost probleme. Va rog din suflet sa gasiti solutii sa nu fie si vecinii in aceasta cumplita situatie si sa dati cu substantele adecvate in zona. Exista antireptile care nu le afecteaza, dar le impiedica migrarea spre casele si masinile noastre. Sunt disperata si dezamagita ca de 3 zile nimeni nu poate face nimic”, a povestit clujeanca pentru stiridecluj.ro.

sursa: stirilekanald.ro

loading...

Facebook Comments