Ce s-a întâmplat cu adevărat la N.Y. cu FLORIN SALAM! Declarațiile se bat cap în cap și artistul a fost luat în vizor de FBI

Ce s-a întâmplat cu adevărat la N.Y. cu FLORIN SALAM! Declarațiile se bat cap în cap și artistul a fost luat în vizor de FBI

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, MONDEN, SOCIAL
1576
Comentariile sunt închise pentru Ce s-a întâmplat cu adevărat la N.Y. cu FLORIN SALAM! Declarațiile se bat cap în cap și artistul a fost luat în vizor de FBI

Știrea weekendului a fost reținerea lui Florin Salam și a formației sale pe aeroportul JFK, fiind suspectați de trafic, spălare de bani, furt și chiar și terorism! 

Asupra grupului de manelisti cu care era Salam s-a gasit suma totala de 100 de mii de dolari, bani împărțiți pe căprării, în mai multe genți pe care ei intenționau să le urce în avion ca bagaje de mâna.

Legea americană cât și cea europeană spune că orice persoană are dreptul să circule cu suma maximă de 10 mii de dolari, cash, fară să o declare la vamă. Dar numărul mare al celor care voiau să se urce în avion având ”cărămizi de bani în genți” a stârnit suspiciuni agenților de pază din cel cel mai bine păzit aeroport al Americii.

Manelistul și colegii săi știau foarte bine regulamentul si cu sigurantă nu a fost prima oară când au apelat la acest truc, de a fracționa suma totală la mai multe persoane, doar că la americani nu le-a mers.

Fara posibilitatea de a dovedi fiscal de unde au incasat sumele de bani, teancurile de dolari au ramas in vama de la JFK si grupul de muzicanti au fost anchetati, fiind verificati chiar si cu caini antidrog. Mai mult, românii rămân în baza de date a FBI până când nu se face dovada provenienței banilor, iar în cazul în care devin suspecți într-o infracțiune comisă pe teritoriul SUA, aceștia vor raspunde direct în fața Biroului de Investigații Federal.

Ziarul Cancan.ro a publicat reacția unei românce stabilite în SUA, care pretinde ca ea deține localul unde au cântat maneliștii, iar în scurt timp va pune la dispoziție anchetatorilor americani factura fiscală, care să dovedească întreaga sumă înscasată. Tot ea spune că suma provenea din cunoscutul gest manelistic de a arunca în cântăreți cu bani, ceea ce înseamnă factura fiscală este imposibil de justificat în mod legal.

Mai mult, dacă patroana ar risca frauda fiscala și ar declara că a plătit artistul și formația cu 100 de mii de euro pentru o seara de concert, adică mai mult decât ar încasa o vedeta de renume din SUA pentru o cântare de acest gen, ar fi nevoită să dovedească la rândul ei proveniența banilor și să achite si impozit pe această sumă.

sursa: evz.ro

loading...

Facebook Comments