INFRICOSATOR. Fotografii de pe cealalta lume – Fotografii cu FANTOME! Mistere PARANORMALE

INFRICOSATOR. Fotografii de pe cealalta lume – Fotografii cu FANTOME! Mistere PARANORMALE

- in BIZAR, DESCOPERIRI, MISTER, SOCANT
1930
Comentariile sunt închise pentru INFRICOSATOR. Fotografii de pe cealalta lume – Fotografii cu FANTOME! Mistere PARANORMALE

În 1966, Ralph Hardy a vizitat Muzeul Național din Greenwich, Anglia. În timp ce se plimba prin muzeu, în secțiunea Casa Reginei, Hardy a facut fotografii unei scari frumoase.

Cand a develpat fotografiile, acesta a făcut o descoperire șocantă. Una dintre fotografiile sale arăta o figură fantomatică care urca pe scara. Fotografia și negativele au fost examinate de către experți, dintre care unele au fost de la Kodak, și toate au ajuns la concluzia că negativul nu a fost modificat și nici nu este o expunere dublă., adica imaginea este reala.

Se cunosc puține lucruri despre această imagine infricosatoare!

Aceasta fotografie a fost luat la licitatia Grove Cemetery din Illinois. Mulți experți în domeniul paranormalului consideră fotografia a fost facuta in cel mai bântuit cimitir din lume.

Zici ca este o fotografie a unei femei care sta pe o piatră într-un cimitir. În conformitate cu spusele celui care a facut fotografia aceast, femeia nu a fost acolo când s-a surprins imaginea. S-au dezbatut multe polemici despre autenticitatea fotografiei.

În vara anului 1954, reverendul K.F. Ford a facut fotografii bisericii sale, din Anglia. A capturat accidental una dintre cele mai renumite și, probabil, de necontestat, imagini ale unei fantome fotografiate vreodata. In imagine este ceea ce pare a fi un călugăr cu o față oribilă. Fotografia a fost examinată și s-a stabilit că nu este nici o dublă expunere și nici negativul nu a fost falsificat.

sursa aici 

loading...

Facebook Comments