Adio, cartofilor prăjiți! Acest fel de mâncare va umbri toate celelalte delicii din cartofi…

Adio, cartofilor prăjiți! Acest fel de mâncare va umbri toate celelalte delicii din cartofi…

- in CULINAR
1355
Comentariile sunt închise pentru Adio, cartofilor prăjiți! Acest fel de mâncare va umbri toate celelalte delicii din cartofi…
biscuiți-din-cartofi

Este dificil să ne imaginăm servirea ideală a ceaiului fără prezența unor biscuiți delicioși. De obicei, aceste produse de cofetărie sunt preparate ca dulciuri și se servesc ca desert, însă noi știm că galetele și crackerii sunt liderii incontestabili în categoria biscuiților sărați și că aceștia sunt la fel de apetisanți.

Acest lucru este ușor de explicat, deoarece biscuiții sărați pot fi serviți atât cu ceai, cât și în calitate de aperitiv, și de mini-tartine cu pateuri, paste tartinabile, amestecuri de legume. Echipa noastră se grăbește să vă prezinte rețeta unică de biscuiți din cartofi, care sunt de câteva ori mai folositori decât cei ce conțin zahăr.

INGREDIENTE:

-500 g de cartofi;
-2 ouă;
-40 g de făină de grâu;
-sare — după gust;
-susan — după gust;
-100 g de unt.

MOD DE PREPARARE:

1.Curățați cartofii. Tăiați-i în bucăți și fierbeți-i până vor fi semipreparați, după care treceți-i prin mașina de tocat carne.
2.Adăugați untul în piureul fierbinte de cartofi și amestecați până acesta se va topi în totalitate.
3.Adăugați un ou bătut, sarea și iarăși amestecați.
4.Întindeți aluatul obținut într-o foaie cu grosimea de minim 5 cm. Tăiați-o porționat (decupați figuri din ea sau tăiați-o în pătrățele).
5.Apoi tăvăliți fiecare bucățică de aluat prin făină și așezați-o pe o tavă unsă cu unt.
6.Bateți al doilea ou și ungeți biscuiții cu el. Presărați-i cu susan și coaceți-i timp de 15 minute la 180°C.

biscuiți-din-cartofi

Cea mai simplă rețetă, dar câtă plăcere! Veți obține biscuiții sărați, care pot fi serviți atât cu ceai, cât și cu supă. Ei sunt foarte sățioși, dar afectează silueta mai puțin decât celelalte tipuri de biscuiți. Rămâneți alături de noi și veți fi surprinși de diversitatea felurilor de mâncare din cartofi, pe care vi le vom prezenta. Nu uitați să salvați această rețetă în marcaje!

Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments