Otrava din ciorbă. Greşeala pe care o fac toate gospodinele atunci când gătesc ciorba

Otrava din ciorbă. Greşeala pe care o fac toate gospodinele atunci când gătesc ciorba

- in CULINAR
1645
Comentariile sunt închise pentru Otrava din ciorbă. Greşeala pe care o fac toate gospodinele atunci când gătesc ciorba
ciorba cu pesticide

Greşeala pe care o fac toate gospodinele atunci când gătesc ciorba. Ciorba hrănește și hidratează în același timp, fiind una dintre cele mai inspirate creații culinare.

Dacă puneți la fiert legume din agricultura intensivă, aruncați prima apă. De obicei, acolo se descarcă majoritatea chimicalelor folosite pentru solul în care au fost cultivate, adică îngrășămintele și pesticidele folosite la creștere.

Nu același lucru este valabil pentru legumele provenite de pe terenuri din agricultură ecologică. Acestea cedează în apă folosită doar minerale, adică nutrienți.

Iar dacă o preparați cu borș, în ciuda gustului acrișor, vine la pachet cu o substanță cu un efect puternic alcalinizant, ideală.

Legumele se fierb în apă cu sare pentru a le da gust. Dacă nu se adaugă sare la fiert, legumele vor fi fade, iar sarea adăugată ulterior nu va conferi același gust.

Conform realitatea.net timpul de fierbere pentru legume este foarte important. Dacă fierbeți legumele prea mult, vitaminele se pierd, iar gustul și textura nu vor fi apetisante deloc.

Fierbeam cartofi pentru piure. Cand am vrut sa scurg apa, prietenul meu bucatar-sef, m-a apucat brusc de mana: Ce faci? Iata cum fac eu si e mult mai gustos

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments