Cum sa faci cel mai bun GRATAR. Secretele dezvaluite de Chef Sorin Bontea, Scarlatescu si Florin Dumitrescu

Cum sa faci cel mai bun GRATAR. Secretele dezvaluite de Chef Sorin Bontea, Scarlatescu si Florin Dumitrescu

- in CULINAR, DE ACTUALITATE, SANATATE, SOCIAL, UTILE
1720
Comentariile sunt închise pentru Cum sa faci cel mai bun GRATAR. Secretele dezvaluite de Chef Sorin Bontea, Scarlatescu si Florin Dumitrescu
gratar

 Cum sa faci cel mai bun GRATAR. Invitati in emisiunea lui Dan Negru, la „Te pui cu blondele”, cei trei chefi de la show-ul culinar „Chefi la cutite”, au fost intrebati care sunt secretele celui mai bun gratar.

N-au stat prea mult pe ganduri si au spus fiecare cam ce aveau de zis.

Primul secret pentru un gratar ca la carte, ar fi sa pui sare grunjoasa. Carbunii se pun dupa lemne, nu cinvers. Daca vrem ca jarul sa tina toata ziua, se pun carbunii si se taseaza bine cu o lopata.

Dati foc dintr-o parte si astfel ve-ti avea gratarul incins permanent. Cand ei se termina repetati procedura.

Trebuie sa fim atenti ce carne punem pe foc. „Cea mai buna carne e aia pe care o ai” a ras chef Scarlatescu. Nu invartiti carnea pe gratar des, numai daca e tocata. Daca nu, lasati-o sa se gateasca. Si cel mai important lucru este sa punem sarea la urma.

sursa: bewoman.ro

loading...

Facebook Comments