VIDEO INCREDIBIL! Pangasius, peştele ”otravă”! Iată DE CE

VIDEO INCREDIBIL! Pangasius, peştele ”otravă”! Iată DE CE

- in CULINAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, MISTER, SANATATE, SOCANT, SOCIAL, UTILE
1688
Comentariile sunt închise pentru VIDEO INCREDIBIL! Pangasius, peştele ”otravă”! Iată DE CE
pangasius

Pangasius sau pestele otrava. Popularitatea acestui tip de peşte a crescut datorită preţului foarte mic. Se vinde mai ales ca fileuri fără oase şi are o aromă şi textura neutră (blândă) iar mulţi oameni îl compară cu codul.

Din cauza poluării râului Mekong, peştele Pangasius are un nivel ridicat de otrăvuri şi bacterii, iar poluarea pestelui provine de la substanţele chimice şi deşeurile industriale ale fabricilor din apropierea râului.

Peştele reprezintă un  „experiment” genetic creat pentru a curăţa raul Mekong de diferitele otrăvuri şi microorganisme.

Pentru că cererea a devenit foarte mare pe pieţele din întreaga lume, peştii  sunt injectaţi deseori cu hormoni proveniţi din urină deshidratată, deoarece s-a constatat că astfel cresc mai repede şi carnea lor devine mai “pufoasă”.

Ei  sunt hrăniţi cu rămăşiţe de peşti morţi, uscaţi şi măcinaţi sub forma unei făini, datorită căreia ei cresc de patru ori mai rapid decât în natură. sursa: obiectiv.info

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments