Află secretele tinerei Simone Anderson care a slăbit 92 de kilograme iar acum arată uimitor

Află secretele tinerei Simone Anderson care a slăbit 92 de kilograme iar acum arată uimitor

- in BIZAR, CULINAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN, SANATATE, SOCANT, SOCIAL, UTILE
1748
Comentariile sunt închise pentru Află secretele tinerei Simone Anderson care a slăbit 92 de kilograme iar acum arată uimitor
simone anderson

Simone Anderson, o tânără de 26 de ani din Noua Zeelandă a reușit să slăbească 92 de kilograme, devenind astfel un model pentru multe femei care doresc să își schimbe modul de viață.

După uluitoarea transformare, tânăra dorește să le împărtășească și celor care îi urmăresc activitatea pe contul de Instagram etapele prin care a trecut și trucurile care au ajutat-o să ajungă să arate atât de bine.

Meniu gândit pentru întreaga săptămână

Pentru a sta departe de tentații, Simone a întocmit un plan de acțiune pe care l-a respectat cu sfințenie. La sfârșitul săptămânii își programa mesele pentru următoarele zile, își trecea pe lista alimentele de care are nevoie și mergea la cumpărături, fără să adauge și alte produse. Ea susține că determinarea este extrem de importantă și că dacă îți planifici meniul de la început este mult mai ușor să slăbești.

Renunțarea la obiceiurile nesănătoase

De multe ori se întâmpla să i se facă poftă să ronțăie ceva nesănătos, cum ar fi chipsurile, și a fost o adevărată provocare pentru ea să se dezică de acest obicei. Cum a procedat? A început să își prepare gustări sănătoase, din legume și fructe crude. Astfel a avut de unde să își ia energia ca să poată merge la sală chiar și de două ori pe zi, cel puțin 45 de minute. A renunțat să consume vin la ieșirile cu prietenii seara și să le înlocuiască cu apă și cu smoothie.

Ce conținea meniul

Desigur, meniul varia de la o zi la alta, dar tânăra a vrut să le arate oamenilor că poți slăbi mâncând și că nu înfometarea este soluția. La micul dejun bea pe stomacul gol un shake preparat dintr-o banană și o cană cu lapte, apoi până în masa de prânz lua o gustare care consta în câteva nuci și un fruct mic. La prânz mânca omletă cu legume, iar la cină ceva ușor, precum o porție de somon cu o garnitură de orez brun, avocado și un ou fiert tare. Dacă avea poftă de ceva dulce, reușea să și-o potolească bând un ceai.

simone anderson

Transformarea stilului de viață

Tânăra este mândră de rezultate și chiar dacă a slabit 92 de kilograme, își menține același program: mese planificate, sport, gustări sănătoase, multă hidratare. Nu își privează organismul de nicio grupă de alimente și asta pentru că nu a ținut o dietă, ci și-a schimbat stilul de viață.

sursa: dailymail.co.uk

loading...

Facebook Comments