Anunțul făcut de Tudorel Toader în această dimineată despre modificările la Codul de Procedură Penală

Anunțul făcut de Tudorel Toader în această dimineată despre modificările la Codul de Procedură Penală

- in DE ACTUALITATE
937
Comentariile sunt închise pentru Anunțul făcut de Tudorel Toader în această dimineată despre modificările la Codul de Procedură Penală
tudorel toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat luni dimineață, că a făcut un raport intermediar cu privire la modificarea Codului de Procedură Penală.

”Suntem pregătiţi, am făcut un raport intermediar, astăzi încep discuţiile şi vor continua în zilele următoare”, a spus Tudorel Toader la sediul Ministerului Justiției.

Întrebat de reporteri dacă s-au făcut progrese, ministrul a răspuns: ”Când s-a început cu acest mecanism erau 2 recomandări. Guvernele anterioare atât de bine le-au îndeplinit încât din 3 au mai rămas 12. Eu spun aşa: că bună parte dintre ele sunt îndeplinite, dar ne vom întâlni şi le voi prezenta la finalul întrevederilor.”

Comisia Europeană derulează în perioada 25-27 iunie un nou control în cadrul Mecanismului de Cooperare şi de Verificare (MCV). Senatorul PSD Robert Cazanciuc a fost desemnat să facă parte din Comisia MCV care va pregăti materialul pe care îl va prezenta Comisiei Europene.

În legătură cu o eventuală ordonanță de urgență pentru adoptarea modificărilor la CPP, Tudorel Toader a dat de înțeles că nu are la cunoștință acest lucru.

”Cine a făcut această vorbire? Vă aduceţi aminte că eu de 4-5 zile nu am fost în Bucureşti. Am venit aseară şi voi vedea, ce mă rog, lucrări sunt la Ministerul Justiţiei. De 4 zile nu sunt în Bucureşti, nu a făcut nimeni cu mine o astfel de dezbatere, dacă voi fi solicitat atunci voi răspunde, nu pot da răspuns la probleme ipotetice”, a mai spus ministrul. Sursa: StirilePROTV

 

loading...

Facebook Comments