Scrisoare deschisă către CNA: Ne-am săturat de mizeriile de la TV. Faceți CEVA!

Scrisoare deschisă către CNA: Ne-am săturat de mizeriile de la TV. Faceți CEVA!

- in DE ACTUALITATE, GENERALE, LIFESTYLE, MONDEN
130343
Comentariile sunt închise pentru Scrisoare deschisă către CNA: Ne-am săturat de mizeriile de la TV. Faceți CEVA!
antena3

Un telespectator arată că s-a mers prea departe și vrea ca CNA să știe în caz că n-a aflat ce se întâmplă în emisiuni de maximă audiență: Wowbiz si Un …show păcătos.

Stimate Consiliu National al Audiovizualului si stimați consilieri, îmi cer scuze ca va interpelez astfel însă ieri seara am realizat că reprezentați încă una din companiile căpușă din Romania iar dvs va luați salariul degeaba.

Spun aceste lucruri deoarece aseară am avut plăcerea sa vizionez doua emisiuni de maxima audienta: Wowbiz moderata de Mădălin Ionescu si Un …show păcătos moderata de către Dan Capatos, nu știu daca ați avut răbdarea sa va uitați pe canalele tv romanești si la emisiunile difuzate de acestea însă ar trebui sa o faceți. Până atunci iată ce am reținut: două “vedete ” autohtone împreună cu ghiveciul numit familie, iubite, amante pe canapelele acestor emisiuni.

Când spun vedete mă refer la cântărețul de manele Nicolae Guta ( Un show păcătos) si Leo de la Strehaia ( Wowbiz). Pana aici nimic greșit, doua personalități ale acestei tari, nu comentez calitatea, originile si personalitatea acestor oameni. Asta cere piața ( o sa îmi explice majoritatea dintre voi ca au audienta) si nu avem ce face.

Ce facem însă cu ce promovează aceste personaje la tv prin limbaj, acțiuni si prezenta? Va răspund tot eu aducându-vă ca si mostre de cultura expresiile învățate din cele doua emisiuni: ” Dopul curului, pișato , nebuno din coceni, coțohârlo, ești deșteaptă ca mama mielului cu o nara ( in traducere ești deșteaptă ca p…) si multe cuvinte noi gen: “televizu” etc etc toate abundând de “bă, fă, jegoaso, imputito” etc etc. Astea asezonate cu o regie ieftina de batai in platouri si lacrimi amare.

Mă întreb acum eu ca si consumator tv, ce se întâmplă stimate CNA cu valorile umane, cu mesajele transmise de tv si educația care ar trebui făcută si de către televiziune si care sunt acțiunile întreprinse de către instituția dvs pentru a veni in întâmpinarea unor asemenea manifestări pe tv. Si aici nu mă refer la moderatori, ei își fac meseria, încearcă sa crească audienta emisiunilor si să își câștige salariul ci mă refer la calitatea invitaților si la calitatea subiectelor .

Iar pentru cei care o să îmi răspundă cu : schimba canalul sau urmărește CNN- ul le pot da următorul răspuns: sunt roman si îmi doresc ca taxele plătite de mine sa asigure salariile unor profesioniști cum ar fi acești consilieri din CNA care ar trebui sa aibă un control asupra acestor emisiuni si pe deasupra îmi doresc emisiuni de știri si divertisment cum vad si pe canalele televiziunilor europene. Dar bănuiesc ca acesta va fi doar un semnal de alarma tras de către un actor.

Sursa:descrieri.ro

loading...

Facebook Comments