BREAKING NEWS. Un turist a fost ucis de un skijet pe plaja din Costinești

BREAKING NEWS. Un turist a fost ucis de un skijet pe plaja din Costinești

- in DE ACTUALITATE, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1218
Comentariile sunt închise pentru BREAKING NEWS. Un turist a fost ucis de un skijet pe plaja din Costinești
turist ucis de un skyjet la costinesti

Tragedie pe plaja din Costinești: o persoană a fost rănită mortal în urma unui accident produs de un skijet, informeaza stirileprotv.ro

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a murit, sâmbătă, la scurt timp după ce a fost lovit de un skijet în Costineşti, el suferind un traumatism toraco-abdominal. El a fost preluat de cadrele medicale de la cortul de prim-ajutor de pe plajă, iar în timp ce primea îngrijiri medicale a făcut stop cardiorespirator, fiind începute manevrele de resuscitare. La faţa locului, a fost trimis şi elicopterul SMURD, însă în pofida efoturilor depuse bărbatul a fost declarat mort.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, un bărbat de aproximativ 45 de ani a fost lovit, sâmbătă, de un skijet în staţiunea Costineşti.

Bărbatul a fost preluat de la mal de şenilata aflată pe plajă şi dus la cortul de prim ajutor pentru îngrijiri medicale. El a fost diagnosticat cu un traumatism toraco-abdominal, iar în timp ce primea îngrijiri medicale a făcut stop cardiorespirator.

Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, iar la faţa locului a fost trimis şi elicopterul SMURD.

Medicii au încercat timp de câteva zeci de minute salvarea bărbatului, dar în cele din urmă au fost nevoiţi să constatate decesul acestuia.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul de skijet.

Alte două incidente în care au fost implicate skijeturi au avut loc luna trecută în staţiunea Mamaia, persoanele implicate în cazurile respective fiind rănite uşor.

sursa articol: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments