Marele actor Victor Rebengiuc, șterge pe jos cu Liviu Dragnea. „Cum de are el o moșie de 7000 mp, un palat, iar eu…?

Marele actor Victor Rebengiuc, șterge pe jos cu Liviu Dragnea. „Cum de are el o moșie de 7000 mp, un palat, iar eu…?

- in DE ACTUALITATE
1095
Comentariile sunt închise pentru Marele actor Victor Rebengiuc, șterge pe jos cu Liviu Dragnea. „Cum de are el o moșie de 7000 mp, un palat, iar eu…?
rebengiuc-deschide-ochii

Marele actor, Victor Rebengiuc, a declarat că este alături de protestatarii din piață, atacându-l dur pe Liviu Dragnea, șeful PSD.

„Mă surprinde în bine, adică nu mă aşteptam să existe o asemenea amploare. Ştiu, îmi dau seama că toată lumea este nemulţumită de ceea ce s-a întâmplat, de toată hoţia pe care Guvernul PSD a comis-o, dar faptul că există atâta responsabilitate cetăţenească în rândul românilor, ca să folosesc şi eu un termen consacrat, mă surprinde în bine, îmi place faptul că românii ies şi îşi manifestă dezacordul faţă de hoţiile care se întâmplă, încercând să fie ascunse, dar de fapt sunt foarte evidente”, a spus Rebengiuc.

Rep. Ce credeţi că ar trebui să se întâmple acum cu OUG de modificare a Codului Penal?

„S-o calce în picioare, să nu mai existe, pentru că este o nebunie, o tâmpenie, este o invitaţie la hoţie. Tot auzeam în ultima perioadă pe la diverse televiziuni că DNA-ul a devenit o nenorocire. DNA-ul a atacat numai hoţii. Şi că oamenii politici sunt ameninţaţi… Păi, dacă oamenii politici fură cel mai mult, cine-i de vină? Să se uite la ei acolo. Să ne explice domnul Dragnea de exemplu cum poate el să aibă o asemenea moşie de nu ştiu câte, şapte hectare, cu piscină, cu teren de tenis, cu nu ştiu câte clădiri pe ea acolo. Eu sunt un om care munceşte de peste 60 de ani de zile şi abia am şi eu un apartament şi o maşinuţă, împreună cu soţia mea, amândoi am muncit pe rupte, eu de 60 de ani, ea de 50”, a incheiat marele actor. Sursa: loon.ro

loading...

Facebook Comments