CE PENSIE ARE Traian Băsescu? ESTE MULT, ESTE PUŢIN pentru un fost preşedinte? Cifrele pot deveni virale

CE PENSIE ARE Traian Băsescu? ESTE MULT, ESTE PUŢIN pentru un fost preşedinte? Cifrele pot deveni virale

- in DE ACTUALITATE, SOCIAL
1321
Comentariile sunt închise pentru CE PENSIE ARE Traian Băsescu? ESTE MULT, ESTE PUŢIN pentru un fost preşedinte? Cifrele pot deveni virale
basescu

Aşa cum a scris în ultimele declarații de avere, Traian Băsescu a primit de la Ministerul Muncii o pensie de 37.956 lei. Conform jurnaliştilor de la Antena 3, Băsescu mai are o indemnizație de fost președinte al României în valoare de 139.200 lei, iar de la Senat a obținut 2.767 lei, sumă care are reprezenta o parte din decembrie 2016.

Jurnaliştii de la antena3.ro mai notează că Nicolae Bacalbașa (PSD) a obținut 75.916 lei venituri din pensii şi a încasat 37.083 lei de la Consiliul Județean Galați, unde a fost președinte. Medicul a mai luat 3.080 lei de la Camera Deputaților (decembrie 2016), 14.565 lei ca profesor asociat la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și 4.000 de lei pentru o expertiză medicală.

Recent,Traian Băsescu a dezvăluit că în benzinăriile Mol se distribuie în mod constant hărţi ale Ţinutului Secuiesc autonom, situaţie care i s-a părut inacceptabilă, motivând că „nicio companie nu îşi poate permite să facă o campanie împotriva Constituţiei statului pe teritoriul căruia a fost primită”.

tinutul secuiesc

 „Aş remarca încă un lucru care mă deranjează cumplit – aşa-numita dispută româno-maghiară plecată de la o hotărâre judicătorească. În România, deocamdată nimeni nu pune sub semnul întrebării hotărârile judecătoreşti.
Nu ăsta este însă aspectul pe care vreau să îl sublinez, ci ceea ce face o compaie pe care România a primit-o cu ospitalitate pe teritoriul ei. Este vorba despre compania petrolieră Mol, companie aparţinând Ungariei. În toate staţiile Mol se distribuie hărţi cu Ţinutul Secuiesc autonom. Dragii mei, toţi cei care aveţi maşini, vă rog din suflet nu mai cumparaţi combustibil de la Mol.
sursa: evz.ro
loading...

Facebook Comments