Descoperirea facuta de niste muncitori care lucrau pe un santier de langa Galati. Au sunat imadiat la 112

Descoperirea facuta de niste muncitori care lucrau pe un santier de langa Galati. Au sunat imadiat la 112

- in DESCOPERIRI
1080
Comentariile sunt închise pentru Descoperirea facuta de niste muncitori care lucrau pe un santier de langa Galati. Au sunat imadiat la 112
bombe1

Cinci bombe de aviaţie din Al Doilea Război Mondial au fost descoperite de nişte muncitori care lucrau pe un şantier de construcţii din satul Costi din vecinătatea municipiului Galaţi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă, după un anunț la 112, la faţa locului s-a deplasat echipa pirotehnică de la Detaşamentul de pompieri Galaţi.

Aceștia au transportat în poligonul Râpa Galbenă din comuna Braniştea în vederea distrugerii, patru bombe de aviaţie exploziv brizante – dintre care două de 50 kilograme şi două de 100 kilograme – precum şi o bombă de aviaţie incendiară cu napalm.

“Bombele incendiare nu pot fi depozitate, ci trebuie distruse imediat. De aceea, sâmbătă seara, toate cele cinci bombe au fost detonate în deplină siguranţă la poligonul Râpa Galbenă. La faţa locului au fost continuate activităţile de depistare, dar nu au mai fost găsite alte elemente de muniţie”, a precizat Chiriţă, potrivit Agerpres.

În urmă cu aproximativ o lună şi jumătate pirotehniştii militari au descoperit, tot în satul Costi, alte două bombe de aviaţie incendiare, cu napalm, de 50 kilograme fiecare. Sursa: stirileprotv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments