SALVAREA OMENIRII! A fost descoperita o metodă ingenioasă de VINDECARE a cancerului – VIDEO

SALVAREA OMENIRII! A fost descoperita o metodă ingenioasă de VINDECARE a cancerului – VIDEO

- in DE ACTUALITATE, DESCOPERIRI, INEDIT, LIFESTYLE, SANATATE, SOCIAL, STIINTA, UTILE
1641
Comentariile sunt închise pentru SALVAREA OMENIRII! A fost descoperita o metodă ingenioasă de VINDECARE a cancerului – VIDEO
salvarea omenirii

Salvarea omenirii! A fost descoperita o metodă ingenioasă de VINDECARE a cancerului. Oamenii de stiinta din Coreea de Sud dau dovadă de multă ingeniozitate, când vine vorba de găsirea tratamentelor împotriva cancerului. Ei au creat un nou medicament care foloseşte un puls magnetic puternic pentru a determina celulele canceroase să se autodistrugă.

Detaliul bizar din selfie-ul acestei femei care îți spune că are cancer. Ți-ar putea salva viața!

Tratamentul revoluţionar urmăreşte celulele bolnave şi le provoacă să se „sinucidă”, eliminând cancerul chiar din interior.

Apoptoza, procesul prin care celulele declanşează autodistrugerea ca urmare a unui anumit semnal, reprezintă un mod prin care organismul elimină celulele infectate. Însă, uneori acest proces este blocat, ceea ce înseamnă că unele medicamente nu pot avea efect asupra celulelor infectate, care continuă să crească.

Noul tratament funcţionează prin utilizarea unor nanoparticule de fier ataşate unor anticorpi ce au rolul de a se lega de moleculele receptoare ale celulelor tumorale. Atunci când câmpul magnetic este generat, moleculele se grupează şi determină celulele canceroase să înceapă procesul de autodistrugere.

Până acum, oamenii de ştiinţă, de la Universitatea Yonsei din Seoul, au realizat teste de laborator în care au observat că peste jumătate dintre celulele canceroase expuse la nanoparticulele de fier şi aşezate între doi magneţi, au fost distruse de câmpul magnetic. În schimb, celulele netratate, din apropierea celor canceroase, nu au fost afectate.

sursa: lumesievenimente.blogspot.ro

loading...

Facebook Comments