Acesti tineri spargeau seminte si aruncau cojile pe jos. In acel moment a aparut o patrula de la Politia Locala care le-a dat o lectie sa o tina minte toata viata! Au ajuns de rasul lumii. Totul a fost filmat:

Acesti tineri spargeau seminte si aruncau cojile pe jos. In acel moment a aparut o patrula de la Politia Locala care le-a dat o lectie sa o tina minte toata viata! Au ajuns de rasul lumii. Totul a fost filmat:

- in SOCIAL
1409
Comentariile sunt închise pentru Acesti tineri spargeau seminte si aruncau cojile pe jos. In acel moment a aparut o patrula de la Politia Locala care le-a dat o lectie sa o tina minte toata viata! Au ajuns de rasul lumii. Totul a fost filmat:
suceava-seminte

Tineri care au aruncat pe jos cojile de semințe, au primit o pedeapsa exemplara! Acestea au fost imaginile care au devenit virale vineri dimineață, pe 8 iunie, după cei doi tineri care au fost surprinși făcând mizerie în foișorul din Parcul Central din municipiul Suceava au primit o lectie de civism din partea patrulei de Poliție Locală.

Agenții i-au găsit și identificat, apoi au fost puși să măture cojile de semințe aruncate la întâmplare. Operațiunea a avut loc cu ajutorul unei mături și a unui făraș, puse la dispoziția lor chiar de către polițiști.

O măsură asemănătoare a fost pusă în aplicare și joi seara, după concertul Smiley, cu un grup de tineri care mâncaseră semințe pe treptele Casei de Cultură.

„Am vrut să avem și o altă abordare în privința muncii de prevenție pe care o facem, încât am achiziționat trei măturici și trei fărașe, care sunt acum la dispoziția echipelor care patrulează în teren, pentru a fi utilizate în astfel de cazuri. Dorim ca cei care au fost surprinși că fac mizerie pe spațiul public să învețe ceva din această experiență, să nu mai facă altă dată”, a spus șeful Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, citat de Monitorul de Suceava.

Toți tinerii surprinși în timp ce făceau mizerie pe domeniul public, prin aruncarea cojilor de semințe, dar și a mucurilor de țigări, au fost identificați și introduși în baza de date a Poliției Locale, fără a fi însă amendați cu 200 de lei/persoană, așa cum prevede legislația în domeniu.

„Am ales să mergem pe varianta unui altfel de avertisment, în ideea că așa vor învăța să respecte curățenia și că domeniul public implică și obligații, nu doar drepturi. Numai că la următoarea abatere de acest gen, respectivele persoane vor fi direct amendate”, a avertizat șeful Poliției Locale Suceava.

loading...

Facebook Comments