Cum sa ai BANI. Daca faci ASTA te vei IMBOGATI financiar!

Cum sa ai BANI. Daca faci ASTA te vei IMBOGATI financiar!

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE, INEDIT, LIFESTYLE, SOCIAL, UTILE
1306
Comentariile sunt închise pentru Cum sa ai BANI. Daca faci ASTA te vei IMBOGATI financiar!
cum sa ai bani

Cum sa ai bani. Se spune că banii nu aduc fericirea, dar ajută să o întreţii. Acest lucru este demonstrat şi apreciat de toţi cei care au reuşit să aibă o relaţie frumoasă de-a lungul anilor şi cărora banii le-au uşurat existenţa. Pe această temă, unele persoane cred, mai mult ca oricând că în preajmă există energii pozitive, dar şi negative, care influenţează sporul sau atrag ghinionul.

Cel mai probabil fiecare din noi şi-a pus întrebarea: cum de unii oameni reuşesc să aibă atâtea, fără să muncească, pe când alţii toată viaţa se spetesc şi tot sunt săraci şi veniturile nu le ajung?

Se spune că există anumite energii care fie atrag veniturile în casă, fie le resping. Acestea fac parte din obiceiurile străvechi, pe care strămoşii le considerau adevărate.

Cele mai interesante astfel de obiceiuri

Cu siguranţă cunoaşteţi expresia: ” să nu dai bani în zilele de luni sau în prima zi a lunii, pentru că vei fi obligat să dai bani toată spătămâna sau toată luna”, cât de mult credeţi în ea?

Există şi alte obiceiuri şi obiecte care într-un fel „aduc” pagubă în viaţa semenilor.

Se ştie şi despre faptul că dacă aduni bănuţi şi diferite monede într-un borcan, indiferent de valoarea acestora, dacă îi ţii în bucătărie aduce noroc. Dacă ştiţi să economisiţi şi banii mărunţi, ei vor atrage bancnotele.

În portmoneu trebuie să păstrăm întotdeauna o bancnotă, indiferent de valoarea acesteia, dar s-o împăturim astfel încât să semene cu o piramidă.

Atunci când nu ştim cum să scăpăm de ghinionul financiar, se spune că „piramida” banilor scapă de necaz, deoarece se găseşte o sursă financiară.

Atunci când primeşti cadou un portmoneu gol, aduce ghinion. Cel care dăruieşte portmoneul trebuie să pună în el măcar un bănuţ şi o bancnotă. Conform tradiţiei, cel care dăruie şi cel care primeşte vor avea spor.

Şi în noaptea Anului Nou se recomandă să avem bani în buzunar. Trebuie să ţinem bani în mâna dreaptă, iar în mâna stângă cu pahar plin cu şampanie.

Acest ritual aduce spor la bani şi relaţii prieteneşti de durată.

Nici poşetele sau genţile nu trebuie să fie dăruite goale. În buzunar, se pune o bancnotă, indiferent de valoarea acesteia.

Dacă găsiţi pe drum un bănuţ, se recomandă să-l ridicaţi doar dacă este cu cifra în sus, în acest caz el poate duce noroc. Moneda care este ridicată de jos, chiar dacă aceasta are stema în sus, aduce ghinion din punct de vedere financiar.

Dintre obiecte şi statui, broscuţa care ţine în gură un bănuţ găurit este norocoasă. Ea activează sporul în Feng Shui, iar această tradiţie este bogată în simboluri norocoase.

 

sursa: tvmures.ro

loading...

Facebook Comments