De necrezut! Ce salariu are acum Mircea Badea la Antena 3

De necrezut! Ce salariu are acum Mircea Badea la Antena 3

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE, MONDEN, NEWS, SOCIAL
1662
1
salariu mircea badea

Celebrul polițist Marian Godina și-a publicat pe facebook fluturașul de salariu. Acesta a dezvăluit că în fiecare lună câștigă 3045 de lei. Mircea Badea l-a ironizat într-o postare pe facebook, distribuind o știre cu acesta alături de comentariul: „Daaa, sunt fericit! Sampanie!”.

În replică, Godina l-a provocat, tot pe facebook să-și publice și el salariul și să-l doneze unei familii necăjite.

„Îi propun ceva mult mai fain decât a da share și a se bucura la sutele de comentarii ale fanilor lui care mă făceau în toate felurile. Mircea, postează și tu o poză cu salariul tău, apoi găsește un copil dintr-o familie necăjită și hai să îl facem fericit. Îi donăm amândoi salariile noastre, exact cât scrie pe fluturaș. La mine 3045 lei, la tine cât o fi. Sper să accepți. Abia ne și cunoaștem, că tot știu că-ți sunt simpatic” a scris Godină pe facebook.

Mircea Badea nu a rămas dator și i-a răspuns în stilul caracteristic:

„Cand o sa fiu platit din bani publici, o sa-mi fac public venitul. Deocamdata va spun doar ca e multiplu cu 2 cifre al salariului lui Godina. Cat despre ajutorarea copiilor, militianul are tupeu nesimtit. Ai mult de recuperat, politrucule. E ca si cum te-ai duce la Trump sa-l provoci sa faca si el un hotel”, a scris și Badea pe facebook.

Potrivit unor surse din media, Mircea Badea ar încasa aproximativ 12.000 de euro pe lună de la trustul Intact, însă informația nu a putut fi confirmată. Cert este, însă că așa cum a dezvăluit și celebrul jurnalist al Antena 3, încasează lunar de peste 10 ori mai mult decât Godina.

sursa: bugetul.ro

loading...

Facebook Comments

1 Comment

  1. Ca lingau al degetelor masonilor ia cam putin, la cat minte si injura. Dar cel mai bine ar fi sa ia el cam 20-30 de ani de puscarie pentru tot raul pe care l-a facut si il face oamenilor. Prosti sunt cei care NU il dau in judecata pentru blasfemii, calomnii, injurii etc.
    Oricum, el, satanistul, va avea mult de suferit pentru ca a semnat pact cu diavolul pentru bani. Sa se gandeasca macar la Faust, sau la lucifer, sau la mamona, belzebuth si cum ii mai cheama pe cei care nu au vrut sa asculte cuvantul lui Dumnezeu si s-au crezut imparatii lumii, o lume de paiatze, de carton, de plastic si de alte materiale perisabile, care il vor transforma intr-o valvataie inalta pana in strafundurile pamantului.

Comments are closed.