Care sunt cele mai tari antibiotice naturale! Expertii spun ca vindeca aproape orice afectiune

Care sunt cele mai tari antibiotice naturale! Expertii spun ca vindeca aproape orice afectiune

- in CULINAR, DE ACTUALITATE, LIFESTYLE, SANATATE, UTILE
1807
Comentariile sunt închise pentru Care sunt cele mai tari antibiotice naturale! Expertii spun ca vindeca aproape orice afectiune
cele mai tari antibiotice naturale

Cele mai tari antibiotice naturale! Oamenii de stiinta afirma ca antibioticele sub forma de tablete pot fi cu succes inlocuite cu produse naturale – antibiotice vegetale, mult mai eficiente decat variantele chimice.

Un grup international de cercetatori a alcatuit lista antibioticelor vegetale care sunt mai eficiente decat preparatele farmaceutice. Au fost avute in vedere produse si substante capabile sa vindece afectiuni si sa furnizeze organismului omului bolnav tot ceea ce este necesar pe toata durata tratamentului, precum solutia de argint coloidal, seminte de grapefruit, propolis, usturoiul, flori de echinaceea si vitamina C.

Dintre “ajutoarele” mai putin populare in lupta impotriva infectiilor, dar care poseda proprietati naturale antibacteriene, specialistii au ales extras din frunze de maslin, uleiul de oregano si plante astragalus, care traiesc in China. Toate antibioticele naturale au efecte anti-inflamatoare si de calmare a durerirol, contribuind, de asemenea, la accelerara procesului de formare a interferonilor. 

Expertii sustin ca respectivele produse vindeca aproape orice afectiune, daca sunt administrate in mod corespunzator. De precizat ca numai solutia de arting coloidal are capacitatea de a distruge aproximativ 650 de tipuri de bacterii. In plus, ea nu contine toxine daunatoare omului.

In ceea ce priveste usturoiul, propolisul si florile de echinaceea, ele intaresc imunitatea, nu vindeca. In schimb, semintele de grapefruit poseda o gramada de calitati folositoare.  sursa: incomemagazine.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments