IMAGINI DE NECONCEPUT într-o institutie din Olt. Directorul s-a întors pe neaşteptate de la nuntă, iar ce a găsit în propriul birou l-a lăsat fără cuvinte. „Nici nu ştiu ce să vă spun”

IMAGINI DE NECONCEPUT într-o institutie din Olt. Directorul s-a întors pe neaşteptate de la nuntă, iar ce a găsit în propriul birou l-a lăsat fără cuvinte. „Nici nu ştiu ce să vă spun”

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE, INEDIT, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1374
Comentariile sunt închise pentru IMAGINI DE NECONCEPUT într-o institutie din Olt. Directorul s-a întors pe neaşteptate de la nuntă, iar ce a găsit în propriul birou l-a lăsat fără cuvinte. „Nici nu ştiu ce să vă spun”
camera de supraveghere

Romania, ţara cu penultimul salariu din Europa, dar în care se afla la fiecare colţ de stradă o maşină de lux, unde mulţi romani îşi fac rate la bancă pentru a-şi lua „ultimul model” de orice, cel mai nou şi mai scump model de iPhone poate părea o necesitate.

Nu stim sigur dacă din nevoi tehnice şi de performanţă, sau doar pentru imagine şi prestanţă. In acest sens, 35 de instituţii de stat din România şi-au achiziţionat din bani publici sau din fonduri europene cel puţin un iPhone 7, care este ultimul model de Iphone, model ce ajunge la aprox. 4000 de ron,  unele ajungând chiar la peste 10 bucăţi, acolo unde au fost mai mulţi bani şi mai mulţi şefi sau angajaţi merituoşi.

Ştirea bomba din aceste zile, este că Primăria Caracal şi-a cumpărat mai multe iPhone 7, cu motivatia că sunt bune şi ţin mai mulţi ani, a făcut furori pe reţelele de socializare.

Primăria a plătit în total, în perioada martie-aprilie 2017, 30.502 lei, adică în jur de 6.800 de euro, pe 10 iPhone 7 şi iPhone 7 Plus (de 32 GB şi 128GB, culorile negru, JetBlack şi Gold), conform anunţurilor publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Primarul PSD Dumitru Liviu Radu nu mai poate fi contactat pe acest subiect, secretara domniei sale închizând telefonul în faţa insistenţelor Gândul: „Nu este momentan. Nu ştiu să vă spun când revine, săptămâna aceasta e posibil să nu revină la birou. Este la nişte cursuri”.

Directorul SJP Olt, Emil Popa, este luat total pe nepregătite de vestea că instituţia s-a tocmai s-a înnoit cu două telefoane iPhone 7 pe care a plătit vreo 1.500 de euro: „Nu ştiu să vă spun, că nu m-am ocupat. Eu vin după nuntă, m-am căsătorit şi nu ştiu să vă spun, o să vorbesc cu directorul adjunct, cu şeful de serviciu…”, spune el pentru Gândul.

In tot acest timp Fiscul strange cu usa romanii de rand si micile firme romanesti pentru a strange bani la buget, motivatia fiind mereu aceiasi: Nu sunt bani pentru ca romanii fac evaziune si nu platesc. Intrebarea noastra este: Cum putem umple o galeata sparta, din care pe o parte bagi si pe alta se scoate fara numar?

loading...

Facebook Comments