A scos-o la tablă să o umilească. Eleva cu bluză scurtă a trecut prin clipe de coșmar

A scos-o la tablă să o umilească. Eleva cu bluză scurtă a trecut prin clipe de coșmar

- in EDUCATIE SI CULTURA
1591
Comentariile sunt închise pentru A scos-o la tablă să o umilească. Eleva cu bluză scurtă a trecut prin clipe de coșmar
la tabla

O tânără care a ales să meargă la școală îmbrăcată doar într-o bluză scurtă care abia ii acoperea fundul, insa a trăit momente penibile din cauza acestei tinute alese pentru a merge intr-un loc unde pana la urma trebuie sa ai o tinuta civilizata si adecvata.

Când alegi să mergi la școală îmbrăcată doar într-o bluză trebuie să știi că îți asumi riscuri. Unul dintre ele este că riști să fii scos la tablă, iar profesorul să te umilească în cel mai simplu mod. Adică să te scoată la tablă și să te roage să scrii în partea de sus.

Profesorul in schimb a ales să îi dea o lecție și a scos-o la tablă si  a pus-o sa rezolve anumite probleme si sa fie nevoita sa se intinda pentru a reusi sa scrie si asta în fața întregii clase.

Odată ajunsă în fața tablei, tânăra are o dilemă: ce să facă mai întâi, să rezolve exercițiile sau să tragă de bluză în jos, încercând să își acopere lenjeria intimă? Asa ceva nu este normal ca o fata sa vina imbracata in acest mod la scoala . Tinuta trebuie sa fie decenta sa poata sa si-o aleaga fiecare elev in parte dar sa fie decenta . Speram ca aceasta intamplare i-a fost o lectie suficienta acestei eleve care a crezut ca merge la club.

la tabla

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments