Acest tip, și-a prins iubita înșelându-l atunci când a mers la o petrecere fără ea. Imaginea a devenit virală pe rețelele sociale

Acest tip, și-a prins iubita înșelându-l atunci când a mers la o petrecere fără ea. Imaginea a devenit virală pe rețelele sociale

- in EXTERNE
1170
Comentariile sunt închise pentru Acest tip, și-a prins iubita înșelându-l atunci când a mers la o petrecere fără ea. Imaginea a devenit virală pe rețelele sociale
iubi

Cum ai reacționa dacă cineva care este foarte special pentru tine te-ar înșela? Ai fi enervat, dezgustat? Este de înțeles dacă iei partea negativă, nimeni nu vrea să fie înșelat, nu? Am văzut soți care au reacționat violent, dar acest tânăr a ales un mod tare creativ pentru a face față situației dureroase în care se afla. Și-a păstrat sângele rece și a făcut-o pe (sperăm) fosta lui iubită, mare vedetă pe internet.

Acest tip, Mariano, și-a prins iubita înșelându-l atunci când a mers la o petrecere fără ea, însă spre surprinderea lui, fata era deja acolo, cu un alt bărbat pe care îl săruta. Drept urmare, acest băiat în vărstă de 22 de ani, din Buenos Aires, și-a scos telefonul și și-a făcut un selfie cu cei doi care se sărutau. Alături de imagine a scris: „Iubita mea (acum fosta), care nu și-a dat seama că am venit la aceeași petrecere.”

Imaginea a devenit virală pe rețelele sociale, și abia atunci a aflat și fata că a fost prinsă înșelându-și iubitul. Și de parcă nu ar fi fost destul de ciudat, fata i-a trimis mai apoi un mesaj lui Mariano, explicându-i situația, dar el a făcut o poză și i-a postat și mesajul pe o rețea socială.

Iată ce îi scria fata: „Eram foarte beată și grasul ăla era foarte insistent, mi-a zis multe lucruri și nici nu mi-am dat seama cum am ajuns să facem asta. Te iubesc sincer și vreau să fiu cu tine.”

Care a fost răspunsul lui Mariano? „Puteai să faci un pic mai mult efort, totuși…:)))”

Iată întreaga imagine:

 

iubi

 

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments